Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Profuomo Heren

De stijl van Profuomo is een mix van klassiek en modern, waarbij een twist is gegeven aan all-time classics. De nadruk ligt hierbij op overhemden in een rustige kleur en dessin, gecombineerd met zijden stropdassen. Accessoires als sjaals en leren riemen vullen de collectie perfect aan.

475 artikelen
Filter & sorteer
  • Producten
  • Outfits
1-48 van 475

Profuomo voor heren bij de Bijenkorf

Profuomo is een Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1934. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in zakelijke, elegante mannenmode. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom wordt aan elke fase in het design- en productieproces de grootste zorg en aandacht besteed. De stijl van Profuomo is een mix van klassiek en modern, waarbij een twist is gegeven aan all-time classics. De nadruk ligt hierbij op overhemden met een rustige kleur en dessin, gecombineerd met zijden stropdassen in verscheidene pasteltinten en felle kleuren. Accessoires als sjaals en leren riemen vullen de collecties perfect aan.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl