Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Niet verkrijgbaar

Niet verkrijgbaar Scotch & Soda heren

Dit merk verkopen we niet bij de Bijenkorf. Hieronder vind je een selectie van merken die je wellicht interesseren.

Ontdek vergelijkbare merken

Scotch & Soda heren is niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Scotch & Soda belichaamt als geen ander Amsterdamse flair. Het Nederlandse merk is wereldwijd populair door zijn gemixte stijlen, invloeden uit andere culturen en inspiratie uit vintage mode. Maar de basis blijft altijd Hollandse glorie. Van onze maritieme historie tot alle hoogstaande kunstwerken uit de Gouden Eeuw – bij Scotch verzamelen ze inspiratie uit onze eigen Nederlandse geschiedenis. Alle ontwerpen van het merk komen dan ook uit de Amsterdamse grachtengordel vandaan; de studio van het merk zit aan de Keizersgracht en het is die historische spirit die opnieuw de wereld veroverd.

Amsterdams blauw

Het jongste project van Scotch & Soda is de lijn Amsterdams Blauw voor mannen en vrouwen. Deze lijn heeft een ‘denimdandy’ uitstraling. Amsterdams blauw verwijst natuurlijk naar het Delfts Blauw, het porselein uit Delft met zijn bijzondere blauwe kleurschakeringen en portret beschilderingen. Maar hedendaags blauw is all about denim, het gebruik van spijkerstof in kleding. Scotch en Soda brengt ouderwetse én nieuwerwetse opvattingen samen. Bij de Bijenkorf vind je verschillende lijnen van het Amsterdamse merk voor dames, heren en jongens en meisjes. Maar natuurlijk zullen wij ons hier voornamelijk richten op alle kleding voor heren!

Scotch&Soda herenkleding

Scotch&Soda begon haar avontuur met herenkleding. In 2001 werd het merk opnieuw gelanceerd, maar op de eerste beginselen van het merk gaan al terug naar 1985. Het merk draagt de vrije geest van Amsterdam uit. De thuisstad dient als ware inspiratiebron vol met grenzeloos optimisme. Individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie staan centraal. Scotch ’n Soda biedt mannen een uitstekende casual basis met de Scotch&Soda jeans, truien, longsleeves en T-shirts van Scotch&Soda. Maar natuurlijk heeft het merk ook een meer geklede lijn mét verschillende Scotch&Soda overhemden en chino broeken. Perfect voor een kantoor, waar men casual doch gekleed moet verschijnen. Blauw is de basis, maar Scotch & Soda houdt van contrast en felle kleuren. Tijd voor een nieuwe zwembroek in de zomer of nieuw ondergoed? Deze uitgesproken design zijn ook direct te herkennen in de Scotch&Soda zwembroeken en boxershorts.