Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Mutsen”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Deze winter zal je goed beschermd zijn tegen de kou met de collectie herenmutsen van Stone Island. Warm, comfortabel en stijlvol zijn de elementen waar de Stone Island mutsen om bekend staan. De mutsen zijn ontworpen in een casual design met het karakteristieke kompas-logo als subtiel detail.

Stone Island mutsen voor heren bij de Bijenkorf

Stone Island weet met zijn mutsencollectie voor heren bescherming te bieden tegen de onvoorspelbare weeromstandigheden van Nederland. Wanneer het spontaan begint te sneeuwen houd jij je oren heerlijk warm met een van de basic mutsen van het Italiaanse modemerk. Het in de jaren tachtig opgerichte Stone Island weet vooruitstrevende ontwerpen in een modern jasje te stoppen. Hierdoor zijn ook de stijlvolle herenmutsen van Stone Island ontstaan, die binnen de streetwear scene graag door mannen wordt gedragen.

Hoe combineer jij jouw Stone Island muts?

Accessoires zijn ideaal om je outfit meer persoonlijk te geven, maar het moet natuurlijk wel allemaal bij elkaar staan. Om jouw winterlook af te maken draag je boven de gewatteerde jassen van Stone Island voor heren zo’n warme muts. Bij de Bijenkorf vind je voor ieder wat wils, want de basic muts is verkrijgbaar in diverse kleuren. Draag je deze winter een lichte winterjas, dan is het aan te raden om deze te combineren met een licht grijze muts. Heb je gekozen voor een donkere jas, dan zijn de donkere blauwe en zwarte Stone Island mutsen voor heren echte aanraders.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl