Sportschoenen voor heren

Een goede work-out staat met het juiste paar sportschoenen. Of je ze nu nodig hebt voor in de sportschool of om hard te lopen. Iedere sport vraagt namelijk om een ander type sportschoen. Hardlopers hebben baat bij een goede demping, terwijl voor een fitnessschoen stabiliteit juist een belangrijke eigenschap is. Ontdek onze uitgebreide collectie sportschoenen voor heren!

64 artikelen
Filter & sorteer
64 artikelen
48 van 64 gezien

Een goede work-out staat met het juiste paar sportschoenen. Of je ze nu nodig hebt voor in de sportschool of om hard te lopen. Iedere sport vraagt namelijk om een ander type sportschoen. Hardlopers hebben baat bij een goede demping, terwijl voor een fitnessschoen stabiliteit juist een belangrijke eigenschap is. Ontdek onze uitgebreide collectie sportschoenen voor heren!

Sportschoenen voor heren bij de Bijenkorf

Als sportliefhebber heb je op zijn minst één paar sportschoenen nodig. Sporten doe je namelijk pas écht lekker als je de juiste herensportschoenen aan je voeten hebt. Maar naast dat sportschoenen goed stevig moeten zijn, moeten ademen en de perfecte pasvorm moet hebben, moeten ze er ook nog eens goed uitzien. Coole sportschoenen dus, waarmee je gezien mag worden. Daarom vind je in de collectie heren sportschoenen bij de Bijenkorf een uitgebreide selectie van uiteenlopende stijlen. Witte sportschoenen, zwarte sportschoenen, maar ook blikvangende sportschoenen in felle kleuren. Zo is er altijd wel een paar sportschoenen die goed combineren met jouw sportoutfit.

Heren sportschoenen voor iedere sport

Bij het uitkiezen van nieuwe heren sportschoenen is het van belang om je sport in je achterhoofd te houden. Sportschoenen met een flexibele, verende zaal zorgen voor de demping die je nodig hebt tijdens het hardlopen. Stevige indoor sportschoenen ondersteunen je enkels bij draaibewegingen tijdens het boksen of zaalvoetballen. Sporten zoals hockey en tennis hoeven juist weer wat minder soepel te zijn dan hardloopschoenen. Fitness blijft maar in populariteit toenemen. Door een goede fitnessschoen uit te zoeken maximaliseer je jouw fitnessresultaat en verklein je de kans op blessures. Sporten in de sportschool vraagt om een trainingsschoen die een stevige zool heeft en goed ventileert. In de collectie Nike sportschoenen vind je een ruime selectie van onder andere trainingsschoenen. Variërend van lage sportschoenen tot hoge sportschoenen en in iedere denkbare kleur. Net als bij Nike vind je ook tussen de adidas sportschoenen een brede selectie aan trainingsschoenen met bijzondere technische eigenschappen. Ook zijn er in de sportschoenencollectie van adidas veel hardloopschoenen te vinden. Bij een hardloopschoen is het belangrijk dat het materiaal optimaal ventileert, een dempende zool heeft en stevig is. De sportschoenen van Under Armour zijn precies zo gemaakt dat ze je de juiste ondersteuning tijdens je work-out bieden.

TIPS VOOR SPORTERS

Als sporter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat tijdens het sporten je voeten uitzetten. Koop je sportschoenen dus nooit te klein. Daarnaast is het aan te raden om tijdens je work-out katoenen sokken te dragen. Dit voorkomt nare geurtjes en overmatige transpiratie. Ben je een intensieve sporter? Dan is het handig om meerdere sportschoenen in huis te hebben. Hierdoor kun je je schoenen af en toe wat rust gunnen en slijten ze minder gauw.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl