Rains Tassen voor Heren

In de Rains tassen voor heren zijn al jouw benodigdheden veilig opgeborgen. Het merk uit Denemarken weet waterdichte handtassen en rugtassen te ontwerpen. Ga voor een van de Scandinavische designs en je spullen worden overal ter wereld en in elke weertype beschermd.

12 artikelen
  • Handtassen
  • Rugtassen
Filter & sorteer
  • 12 artikelen
12 van 12 gezien

Advies 5 essentiële tassen voor heren

Welke tas neem je mee naar je werk, de gym of op reis? Wij zetten de meest handige herentassen voor je op een rij.

In de Rains tassen voor heren zijn al jouw benodigdheden veilig opgeborgen. Het merk uit Denemarken weet waterdichte handtassen en rugtassen te ontwerpen. Ga voor een van de Scandinavische designs en je spullen worden overal ter wereld en in elke weertype beschermd.

Rains tassen voor heren bij de Bijenkorf

Als je op zoek bent naar een technische tas voor heren, dan is Rains zonder twijfel het merk waar je een functioneel exemplaar kan vinden. Houd je ook van minimalistische Scandinavische stijlen? Rains en jij zijn dan écht een perfecte match. Je vindt bij de Bijenkorf een afwisselend aanbod van handtassen en rugtassen voor heren van Rains. Ontdek dus snel welk model het beste past bij jouw behoefte.

Een technische tas voor school, het werk of op reis

Er zijn vele redenen waarom een goede tas een essentieel mode item is. Je kan er al je benodigdheden –waaronder een laptop – in meenemen naar het werk of school. Ga je op vakantie, dan is het handig om een ruime tas te hebben die kan dienen als handbagage. Rains heeft tassen die hier aan voldoen en daar komt bij dat de tassen ook technisch zijn ontworpen. Zo zijn Rains tassen waterdicht, waardoor de inhoud te allen tijde droog zal zijn. Geen paniek dus wanneer belangrijke documenten of nieuwe kleren tijdens een regenbui in jouw Rains tas zitten.

Minimalistisch Scandinavisch design

Wie houdt van minimalisme komt vaak uit bij Scandinavische merken. Deze weten namelijk als geen ander hoe de schoonheid van eenvoud benaderd dient te worden. Ook de tassen van Rains worden ontworpen in minimalistische stijlen. Ga daarom voor moderne kleuren en kies uit een van de grijze of zwarte Rains tassen voor heren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl