Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • icon--arrow_small__rightHeren
  • icon--arrow_small__rightVerzorging
  • icon--arrow_small__rightGeuren

Exclusieve autoparfums en geuren voor in huis zijn bij de Bijenkorf verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo vind je verschillende autoparfums én huisparfums waarin verfijnde geuren de boventoon voeren.

Autoparfum voor heren bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor een brede selectie autoparfums en parfums voor in huis. Bekijk het aanbod exclusieve autoparfums waarbij heerlijke geuren met elkaar gecombineerd zijn. Ga je voor een krachtige of juist subtiele geur? Waar je ook voor kiest: toonaangevende labels als Rituals, Diptyque en Laboratorio Olfattivo zorgen er met hun parfums voor dat zowel jouw auto als huis altijd heerlijk ruikt.

Uiteenlopend aanbod autoparfums van exclusieve merken

Fruitig, houtachtig, fris of juist kruidig: in onze brede selectie autoparfums voor heren vind je de meest uiteenlopende geuren. Zo voeren warme en fruitige tonen de boventoon in autoparfums van Diptyque: verkrijgbaar in de vorm van capsules met een bijbehorende Car Diffuser. Autoparfums van Laboratorio-Olfattivo daarentegen staan bekend om hun oriëntaalse geuren en bevatten autoparfums van Rituals veel verschillende ingrediënten: zowel fris, als kruidig en zoet!