Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Twilly d’Hermès Eau de Parfum - parfumset

116,-2024-05-20T15:59:44.671Z116
HERMÈSHERMÈS Twilly d’Hermès Eau de Parfum - parfumset118509012698090
Maat90 ml
Online nog 1 beschikbaar

Ter gelegenheid van Moederdag is de parfumgeschenkset van Hermès voorzien van het dessin ‘Éperon d’or sellier’ van Henri d’Origny.
Een delicaat labyrint van gekleurde draden, die geborduurd lijken te zijn met de zadelsteek, laat bitten, lussen en sporen op de oranje doos verschijnen.

Deze geschenkset bevat:
- 1x Twilly d’Hermès een Eau de Parfum 50 ml
- 1x Twilly d’Hermès Hydraterende Bodymilk 40 ml

"Denkend aan jonge meisjes, hun leven aanschouwend, heb ik Twilly d’Hermès gecreëerd. Vrij, stoutmoedig, ondeugend, verbonden en brutaal gaan ze tegen alle verwachtingen in, rennen tegen de wind in, dwingen hun eigen ritme af en bedenken een volledig nieuwe cadans." - Christine Nage

Geurnoten: gember, tuberoos en sandelhout.

In deze geest heeft Christine Nagel Twilly d'Hermès gecomponeerd. Gember, tuberoos en sandelhout, op een nieuwe manier gemengd, krijgen een vurige pittigheid, een verontrustende aantrekkingskracht en een zich onthullende zinnelijkheid. Een handgeknoopte zijdedraad, bewijs van ultieme fantasie, geeft de flacon een ondeugend accent. Iedere zijdedraad is uniek. Twilly d’Hermès is een bloemig en kruidig Eau de Parfum met een uitgelaten karakter.

Elke flacon is versierd met een zijden lintje dat met de hand is geknoopt en de hals van de flacon speels accentueert.


HERMÈS116,-

Twilly d’Hermès Eau de Parfum - parfumset