HermèsMatic

5 October 2016

In de startblokken, klaar, verven maar!

In de startblokken, klaar, verven maar!

Laat de liefde voor jouw carré opbloeien, wakker de vlam weer aan en onderga een metamorfose van kleur. Het huis Hermès heeft iets origineels bedacht om zijden carrés te verven en hen hierdoor een nieuw leven, een nieuwe jeugd in te blazen. Een mini-wasserette om de hoek, met oranje wasmachines, die de carrés zwierig in hun trommel laten draaien.

Kies uw lievelingskleur uit, selecteer het programma

Op het programma van elke HermèsMatic: verschillende wasprogramma’s om jouw unieke carré te ontwerpen. In de praktijk komt er weinig techniek aan te pas: men kiest de machine van de gewenste kleur. De wasmachine verft alle kleuren over; van jeans blauw tot fuchsia-roze. Vervolgens gaat de carré in de droger en krijgt de halsdoek langzaamaan haar soepelheid en zachtheid weer terug. Wachttijd: achtenveertig uur. Eenmaal opnieuw geverfd, wordt de carré geplooid en verpakt in een papieren tas. De carré is nieuw leven ingeblazen en kan opnieuw overgedragen worden, van moeder op dochter...

Wereldwijd

Meerdere HermèsMatic zullen over de wereld opgezet worden. Amsterdam, München, Straatsburg en Kyoto zullen de eerste plaatsen zijn van deze bontgekleurde ontdekkingsreis. Daarnaast zal elke HermèsMatic over een ruimte beschikken die bestemd is voor de verkoop van dip-dye carrés, met karakteristieke ontwerpen uit de archieven van het Parijse huis: Brides de gala, Quadrige, Festival des Amazones, Les Clés… overgeverfd in negen kleurnuanceringen in de Hermès ateliers van Lyon. Iconische carrés die een loopje nemen met de tijd en een nieuwe start maken. HermèsMatic zal in De Bijenkorf te Amsterdam plaatsvinden van 8 t/m 16 oktober 2016. Het is niet nodig om wisselgeld mee te nemen: de metamorfose is gratis.

de Bijenkorf Amsterdam, begane grond
zaterdag 8 t/m zondag 16 oktober

Het is niet nodig om wisselgeld mee te nemen: de metamorfose is gratis. Maar neem wel een eerder aangekochte Hermès halsdoek mee.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl