De Bijenkorf High Tea

De Bijenkorf High Tea

Vanaf nu kun je genieten van een high tea in één van de Bijenkorf restaurants of cafés in hartje centrum. Verrijk je bezoek aan de Bijenkorf met een de Bijenkorf High Tea vóór, tijdens of na het winkelen en maak van je afternoon tea een genietmoment.

De Bijenkorf High Tea bestaat uit verantwoorde en smaakvolle ingrediënten van de beste kwaliteit. Geniet van de heerlijkste hapjes, zoals de hartige sandwiches en verfijnde salades tot vers bereide gebakjes van de Bijenkorf Meesterbanketbakker. Denk hierbij aan de befaamde slagroomtruffels en ander ambachtelijk bereide lekkernijen. Dit serveren we met een pot van je favoriete thee. Je kunt online een reservering maken voor de gewenste datum en tijd van de high tea.

Wij verwelkomen je graag in The Kitchen of een café in een van onze filialen om je kennis te laten maken met de Bijenkorf High Tea.

Meer informatie:

  • De kosten zijn 25,- p.p. en je betaalt deze in het filiaal
  • Het maximaal aantal personen per reservering is 8 personen
  • Je kunt tot 2 dagen van tevoren reserveren
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

BEZORGEN & RETOURNEREN

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement