Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Pop-up performance Holland Dance Festival

27 januari 2018 t/m 28 januari 2018

den haag

Zin in een voorproefje van het Holland Dance Festival? Op zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018 zullen de dansers van Codarts Rotterdam een speciaal dansoptreden verzorgen in De Bijenkorf Den Haag als voorproefje op de zestiende editie van het Holland Dance Festival.

Het Holland Dance Festival opent van 25 januari t/m 11 februari 2018 opnieuw een venster op de wereld. Het festival toont internationale dansproducties die anders niet in ons land te zien zijn. Stuk voor stuk primeurs, uit negentien landen. Deze zestiende editie komt u oog in oog te staan met het werk van een van de grootste en meest invloedrijke danskunstenaars van de 20ste eeuw: Martha Graham. In Den Haag, Rotterdam en Amsterdam wordt het nalatenschap van deze danslegende gevierd. Andere avontuurlijke internationale primeurs en meesterwerken kleuren deze editie, zoals het fascinerende stuk van de Taiwanese Huang Yi met zijn robot KUKA, de afscheidscreatie van de wereldberoemde choreograaf Mats Ek, de Koreaanse ‘feel good’-voorstelling Dancing Grandmothers, en het locatieproject The Hole (choreografie: Ohad Naharin) van een van de meest productieve en vooraanstaande gezelschappen die ons land rijk is: Nederlands Dans Theater.

Het gastoptreden dat op 27 en 28 januari plaatsvindt in De Bijenkorf Den Haag, wordt verzorgd door het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam: de hotspot voor eigentijdse dans. De dansers van Codarts zijn tijdens het festival te zien in de voorstelling Talent On The Move: een aanstekelijke en inspirerende show, waarin het jonge talent danst op nieuw werk dat speciaal voor hen is gecreëerd en bestaand repertoire van internationale topchoreografen. Zin in een voorproefje? Kom dan op 27 en 28 januari vanaf 14.00 uur langs in De Bijenkorf Den Haag en maak dit dansoptreden van dichtbij mee. Ook zijn er op deze dag een aantal speciale aanbiedingen. Mis het niet.

de Bijenkorf Den Haag
27 en 28 januari 2018

Optredens om:
14.00 – 14.15 uur
14.45 – 15.00 uur
15.30 – 15.45 uur
16.15 – 16.30 uur

Met korting naar Malandain Ballet Biarritz tijdens het Holland Dance Festival

Bezoek tijdens het Holland Dance Festival op 2 of 3 februari de voorstelling La Belle et la Bête van het Malandain Ballet Biarritz. Deze vertolking van het tijdloze Disneyverhaal wordt gedanst door 22 dansers vol innovatieve en elegante dans, gedreven door het innerlijke dualisme van het beest. Bezoek deze voorstelling nu met korting. Koop nu 1e rang kaarten voor de prijs van 2e rang kaarten (39,- i.p.v. 45,-), 2e rang kaarten voor de prijs van 3e rang kaarten (29,- i.p.v. 39,-) of 3e rang kaarten voor 20,- (i.p.v. 29,-).

Hoe krijg je korting?

Ga naar www.holland-dance.com en ga in de agenda naar de voorstelling. Ga naar ‘Data & Tickets’ en klik op ‘Bestel Tickets’. Kies je stoel(en) en kies onder ‘Uw tickets’ voor ‘Normaal’. Klik vervolgens op ‘Bestel’ en vul onder ‘Coupon’ de volgende kortingscode in: DeBijenkorf18. Kies je leveringsmethode, klik op ‘Betalen’ en vervolg het bestelproces.

Voorwaarden: deze actie is geldig t/m 1 februari, is geldig voor alle rangen en geldt alleen voor de voorstellingen van het Malandain Ballet Biarritz in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

gratis bezorging (vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis)

Bezorgmethode Met account
Bezorgen PostNL (3,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-winkel (gratis) gratis
Ophalen PostNL Pakketpunt (2,95) gratis
Avondbezorging PostNL gratis

Extra services voor nog meer gemak

Zondagbezorging door PostNL 7,95
Bezorging op afspraak door PostNL 7,95

Gratis bezorging wanneer jij wilt met ShippingPlus

We bezorgen jouw pakketjes wanneer en waar je maar wilt. Ook op zondag, 's avonds en binnen een tijdvak van 2 uur.


Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

PostNL Pakketpunt gratis
PostNL pakketbezorger gratis
Bijenkorf-winkel gratis

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl