Duurzamer

Hourglass

Ambient Lighting Edit Unlocked - Limited Editon oogschaduwpalette

94,-
HourglassHourglass Ambient Lighting Edit Unlocked - Limited Editon oogschaduwpalette314609009701090

KleurJellyfish

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat1,4 gr
Maat1,4 gr

Een limited edition palet met vijf nieuwe Ambient Lighting tinten om je perfecte licht te creëren, met een verpakking van kunstenaar Katie Scott. 
Dit palet bevat Ambient Lighting Powder in Radiant Light, samen met vijf nieuwe tinten blush, bronzer en highlighter om de teint te verspreiden, te versterken en te laten stralen.
Hourglass doneert 5% van de jaarlijkse winst van deze collectie aan het Nonhuman Rights Project. 

Dit palet is exclusief verkrijgbaar voor Holiday 2023 en bevat vijf nieuwe Ambient Lighting tinten om je perfecte blos en een verlichte gloed van binnenuit te creëren. De limited-edition verpakking is ontworpen door de in Londen gevestigde kunstenaar Katie Scott en viert onze toewijding aan dierenwelzijn. Hourglass doneert 5% van de jaarlijkse winst van deze collectie aan het Nonhuman Rights Project, een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor fundamentele rechten voor dieren.  Dit palet bevat drie bestsellers - twee finishing poeders en een blush - samen met drie gloednieuwe tinten blush, bronzer en highlighter om de teint te verspreiden, te verbeteren en te laten stralen. Door gebruik te maken van onze baanbrekende Photoluminescent Technology, filteren de poeders fel licht en benadrukken ze de huid in elk type licht, inclusief flitsfotografie. De tinten kunnen afzonderlijk of in lagen worden gebruikt voor een multidimensionale, zachte gloed. 

Gebruiktips:
- Afwerking: Stuif Dim Light over het hele gezicht met het ronde uiteinde van de Ambient Lighting Edit Brush. 
- Bronze: Gebruik het ronde uiteinde van de Ambient Lighting Edit Brush om Golden Bronze aan te brengen langs de slapen, de wangen en de kaaklijn voor meer definitie of veeg over het hele gezicht voor een zonovergoten, gebronsde gloed.
- Blush: Breng Mood Exposure of Ethereal Flush aan op de appeltjes van de wangen en vervaag dit met het taps toelopende uiteinde van de Ambient Lighting Edit Brush. 
- Highlight: Breng Celestial Strobe Light aan op de hoge punten van het gezicht - de bovenkant van de wangen, de neusbrug, het wenkbrauwbot en de cupidoboog met het taps toelopende uiteinde van de Ambient Lighting Edit Brush. Kan nat worden gebruikt voor een intensere highlight.  Poeders kunnen naadloos worden aangebracht met de Ambient Lighting Edit Brush met dubbele uiteinden of de Veil Travel Powder Brush om bij te werken.