Alleen bij de Bijenkorf
SustainableDuurzamer

Hourglass

Curator Eyeshadow - oogschaduw navulling

33,-2023-01-30T08:17:34.349Z33
HourglassHourglass Curator Eyeshadow - oogschaduw navulling314609044800000

KleurAct

Act
Online nog 2 beschikbaar
How to: Smokey eye

De smokey eye is een ware klassieker en transformeert jou direct tot een ware femme fatale. Laat je inspireren en ontdek in deze video een natuurlijke variant van de traditionele smokey eye.

Let op: Dit zijn alleen oogschaduwkleuren. Deze kleuren kun je vullen in één van de drie Curator Palettes. De palettes worden los verkocht en vind je hier.

Een aanpasbare, 100% veganistische oogschaduwcollectie met 40 geperste poedertinten in 4 afwerkingen om een ​​onbeperkt aantal looks te creëren. De tinten variëren van neutraal tot levendig in een reeks van matte, satijnen, metallic en glanzende afwerkingen.

Deze veelzijdige collectie zorgt voor eindeloze aanpasbare combinaties voor elke stemming. De hooggepigmenteerde oogschaduw is samengesteld uit talkvrije, fijngemalen poeders voor een gladde textuur en comfortabel, niet-uitdrogend draagcomfort. Alle tinten zijn moeiteloos aan te brengen en blenden gemakkelijk.

Ons aanpasbare Curator Eyeshadow Palette is gemaakt van slank, met goud afgewerkt metaal en maakt gebruik van hervulbare verpakkingsinnovatie. In plaats van nieuw plastic zijn de paletten bewust gemaakt van tin en post-consumer gerecycled (PCR) plastic, wat resulteert in een afvalvermindering van 1 plastic fles per palet met één pan, 2 1/2 plastic flessen per palet met drie pannen, en 5 plastic flessen per palet met vijf pannen*. Bovendien is elke individuele oogschaduwpan gemaakt van volledig recyclebaar aluminium.

*Op cijfers gebaseerd plastic flesje van 500 ml met een gewicht van 9,9 g.

Eigenschappen:
- Hoog gepigmenteerd
- Talkvrije, fijngemalen poeders
- Gladde, gemakkelijk mengbare textuur
- Comfortabel en droogt niet uit
- Aanpasbaar en navulbaar
- Maakt gebruik van volledig recyclebaar aluminium en post-consumer gerecycled (PCR) plastic
- 100% veganistisch en dierproefvrij

Gebruikstips: 
- Oefen stevige, gelijkmatige druk uit op de boven- en onderkant van de oogschaduw pod om in het hervulbare palette te klikken.
- Om te verwijderen, druk je stevig op de bovenrand van de oogschaduw in een neerwaartse beweging en kantel je deze omhoog.

How to: Smokey eye

De smokey eye is een ware klassieker en transformeert jou direct tot een ware femme fatale. Laat je inspireren en ontdek in deze video een natuurlijke variant van de traditionele smokey eye.

Hourglass33,-

Curator Eyeshadow - oogschaduw navulling