Afvalemmers

In het assortiment afvalemmers bij de Bijenkorf is er voor iedere ruimte en voor iedere voorkeur een geschikt exemplaar te vinden. Zo kun je onder andere kiezen uit pedaalemmers en touch-emmers in verschillende formaten, en natuurlijk altijd van topmerken zoals Simplehuman en Wesco.

158 artikelen
  • Accessoires
  • Pedaalemmers
  • Sensor emmers
  • Touch-emmers
Filter & sorteer
158 artikelen
48 van 158 gezien

In het assortiment afvalemmers bij de Bijenkorf is er voor iedere ruimte en voor iedere voorkeur een geschikt exemplaar te vinden. Zo kun je onder andere kiezen uit pedaalemmers en touch-emmers in verschillende formaten, en natuurlijk altijd van topmerken zoals Simplehuman en Wesco.

Afvalemmers bij de Bijenkorf

Noodzakelijk voor een schoon en opgeruimd huishouden: de afvalemmer. In ons uitgebreide assortiment heb je de keuze uit afvalemmers in diverse soorten en maten. Van dubbele prullenbakken voor het scheiden van afval tot aan kleine prullenbakjes voor in de badkamer: je vindt ze in de online shop van de Bijenkorf.

Van pedaalemmer tot dubbele prullenbak: kies uit diverse soorten prullenbakken

De pedaalemmer is een handige en hygiënische soort prullenbak doordat je de handen vrijhoudt tijdens het weggooien van afval. Daarom is de pedaalemmer een geliefde keuze in veel huishoudens. In ons assortiment pedaalemmers vind je een ruime selectie exemplaren in diverse formaten. Grote pedaalemmers voor in de keuken en pedaalemmers in een klein formaat voor in de badkamer of bijvoorbeeld het thuiskantoor. Zoek je een afvalemmer die geheel aanraakvrij is? Dan zit je goed met ons aanbod sensor emmers. Ook bieden wij een gevarieerde selectie aan touch-emmers.

Prullenbakken van Wesco en Simplehuman

De prullenbakken van Wesco zijn op en top retro en zijn daarmee een bijzondere toevoeging aan het keukeninterieur. Kies uit één van de mooie glimmende exemplaren in eenvoudig zwart of ga all out met een Wesco prullenbak in rood of geel. De collectie biedt een variatie aan touch-emmers en pedaalemmers, voor ieder wat wils. De collectie Simplehuman afvalemmers bevat veel strak ontworpen exemplaren in neutrale kleuren. Hierdoor passen de prullenbakken gemakkelijk in wat voor interieur dan ook. Deze zeer omvangrijke collectie biedt afvalemmers in ieder denkbaar formaat.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl