Broodtrommels

De broodtrommel is ideaal voor wie graag een gezonde lunch vanuit huis meeneemt. De Bijenkorf biedt allerlei handig ontworpen exemplaren van topmerken als Wesco en Mepal. Welke broodtrommel haal jij tijdens de lunch tevoorschijn?

58 artikelen
Filter & sorteer
58 artikelen
48 van 58 gezien

De broodtrommel is ideaal voor wie graag een gezonde lunch vanuit huis meeneemt. De Bijenkorf biedt allerlei handig ontworpen exemplaren van topmerken als Wesco en Mepal. Welke broodtrommel haal jij tijdens de lunch tevoorschijn?

Broodtrommels bij de Bijenkorf

Een verse lunch blijft natuurlijk het lekkerst als deze wordt in een broodtrommel. In de online shop van de Bijenkorf heb je de keuze uit een ruim assortiment broodtrommels van diverse mooie merken. Alle broodtrommels zijn zowel mooi om naar te kijken als praktisch van ontwerp.

Broodtrommels van Wesco en Mepal

Onze Wesco broodtrommels hebben een gave retro uitstraling dankzij de subtiele glans en de kenmerkende kleuren zoals rood, beige en bruin. De Grandy lunchboxes zijn ontworpen naar de klassieke Wesco tekeningen uit de veertiger jaren. In de achterkant van de broodtrommels zitten kleine ventilatiegaatjes die zorgen voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor blijft de inhoud van de lunchbox langer vers. Neem je naast jouw dagelijkse boterhammen graag nog wat groente of fruit mee om te snacken? Dan zijn de Mepal broodtrommels een handige optie. Deze zijn voorzien van een divider waarmee je etenswaren van elkaar kunt scheiden. De To Go modellen hebben een afdichtring waardoor jouw lunch nog langer vers blijft. Alle trommels zijn ook nog eens vaatwasserbestendig.

Handige broodtrommels voor soepen en salades

De broodtrommels van Joseph Joseph zijn specifiek ontworpen voor soepen, salades of groentesnacks. Zo zijn de soep en salade pots voorzien van twee aparte compartimenten: één voor soep of salade en één apart compartiment voor een broodje of dressing. Zo houd je jouw lunch lekker vers en voorkom je dat etenswaren in elkaar gaan overlopen. Alle modellen zijn BPA-vrij en vaatwasserbestendig.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl