Koektrommels

Met de koektrommel blijven jouw favoriete koekjes en cakejes langer vers. Daarnaast staat het gewoon hartstikke leuk om zo’n goed gevulde koektrommel te presenteren! Kies hier uit onze vele koektrommels in diverse kleuren en ontwerpen en vind jouw favoriet.

22 artikelen
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

Met de koektrommel blijven jouw favoriete koekjes en cakejes langer vers. Daarnaast staat het gewoon hartstikke leuk om zo’n goed gevulde koektrommel te presenteren! Kies hier uit onze vele koektrommels in diverse kleuren en ontwerpen en vind jouw favoriet.

Koektrommels bij de Bijenkorf

Wat is er gezelliger en huiselijker dan even een koffie- of theemomentje in te lassen met de koektrommel op tafel? En met één van onze koektrommels van mooie merken als Wesco, Blond Amsterdam of Alessi is dat al helemaal een feestje. Wat wordt jouw nieuwste aanwinst?

Kies voor retro design met de koektrommels van Wesco

Met de koektrommels van Wesco haal je hip retro design in huis. De collectie bestaat uit zowel bewaar- als koektrommels. De bewaartrommels zijn ook uitstekend te gebruiken om bijvoorbeeld medicijnen of sieraden in te bewaren. Met een breed scala aan prachtige kleuren is er voor iedereen een trommel in de gewenste kleur te vinden. De koektrommels in beige, rood, roze of mintgroen zijn op en top retro. Dankzij de ventilatiegaatjes blijven jouw koekjes, cake of broodjes ook nog eens langer vers.

Koekjestrommels met vrolijke illustraties

Je kent ze ongetwijfeld: de Blond Amsterdam koektrommels. Dankzij de vrolijke illustraties waarin kletsende vriendinnen en zoete baksels zijn afgebeeld krijgen de koektrommels een suikerzoete uitstraling. Als dat niet uitnodigt om jezelf te trakteren op een heerlijk koekje! Kies voor één van de kleurrijke exemplaren of ga voor de “Delfts Blonde” voorraadpot in delftsblauw. Ook de koektrommels van Alessi zijn om vrolijk van te worden: deze koektrommels ruiken namelijk net zo lekker als dat ze eruit zien. Bovenop de koekjestrommels prijkt een deksel in de vorm van een koekje, die ook nog eens naar biscuitjes ruikt!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl