Wasmanden

Met deze wasmanden zorg je ervoor dat de badkamer netjes opgeruimd is. De Bijenkorf biedt meerdere maten en vormen aan: van zachte, sluitbare wasbanden tot modellen van staal.

31 artikelen
Filter & sorteer
31 artikelen
31 van 31 gezien

Met deze wasmanden zorg je ervoor dat de badkamer netjes opgeruimd is. De Bijenkorf biedt meerdere maten en vormen aan: van zachte, sluitbare wasbanden tot modellen van staal.

Wasmanden bij de Bijenkorf

Niemand houdt van rondslingerende handdoeken en kleding, en daarom is de wasmand in het leven geroepen. Hoewel de wasmand in de eerste plaats een praktisch doel dient, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat wasmanden niet fraai kunnen zijn! Bij de Bijenkorf vind je een ruime keuze aan wasmanden in diverse soorten, maten, materialen en kleuren.

Wasmanden van Aquanova en Zone

De wasmanden van Aquanova zijn verkrijgbaar in subtiele kleuren zoals beige, bruin en grijs en zijn op een praktische doch stijlvolle manier ontworpen. Hierdoor kun je deze wasmanden gerust op een meer prominente plek in de ruimte neerzetten. Neem bijvoorbeeld de “Dali” modellen: het bijzondere uitklapbare design geeft deze manden net dat beetje extra. Ook de wasmanden van Zone zijn een mooie toevoeging aan de ruimte dankzij de hoogwaardige nylon kwaliteit en de handvatten van touw.

Fleur de ruimte op met een vrolijk gekleurde wasmand

Kun je niet genoeg kleur in je leven hebben, dan bevat de collectie Reisenthel wamanden ook een aantal exemplaren met lekkere bonte kleuren zoals geel, blauw en rood. Naast een fraai ontwerp zijn deze wasmanden ook nog eens slim vormgegeven: zo zijn ze waterafstotend, opvouwbaar en hebben ze een verstevigde bodem. De collectie biedt ook een aantal exemplaren in neutraal zwart of beige en met een strak, modern design.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl