Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort online IBANA

‘Elegance never fades’ is sinds de oprichting van IBANA de filosofie. Dit wordt doorgevoerd in de collecties van IBANA, zodat het gevoel van elegantie, kracht en natuurlijke schoonheid wordt versterkt bij het dragen van IBANA outfits. Ontdek het binnenkort bij de Bijenkorf.

IBANA binnenkort bij de Bijenkorf

IBANA is opgericht in 2017 door vrouwen, voor vrouwen met de filosofie ‘Elegance never fades’. Hun doel is dan ook om het gevoel van elegantie, kracht en natuurlijke schoonheid te versterken wanneer dames een outfit van IBANA dragen. Doordat het merk grote inspanningen levert, kan IBANA de kwaliteit van de ontwerpen, materialen en accessoires waarborgen. Ben je benieuwd naar de collectie van IBANA? Ontdek het binnenkort online bij de Bijenkorf.

ultra-vrouwelijke damescollectie van IBANA

De collecties van IBANA zijn ultra-vrouwelijk met een stoere twist. In de collecties vind je namelijk ontwerpen van leer, gebreide kleding, nepbont en bontartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere lerenjas, leren blousejurken, jassen met imitatiebont en comfortabele truien. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voelen de outfits van IBANA aan als een tweede huid. Ben jij al fan?