Iconic London

Glaze Crayon - dubbelzijdige oogschaduwstick

34,90
Iconic LondonIconic London Glaze Crayon - dubbelzijdige oogschaduwstick590909040286003

KleurAfter Hours

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maak je klaar om te schitteren met de ICONIC dubbelzijdige oogduo. Maak kennis met GLAZE CRAYON, het ultieme 2-in-1 crayon voor het creëren van glinsterende, ultra-mesmeriserende ogen in ENKELE SECONDEN. Dit is een nieuwe manier om in een handomdraai een glinsterende look te creëren, boordevol parelmoerachtige pigmenten en onweerstaanbare glans. Het is glossy, prachtig en serieus GLAMOUR.

Laat hoofden draaien met de GLAZE CRAYON oogkleur. Het ene uiteinde heeft een super zijdezacht oogschaduwpotlood, dat over het ooglid kan worden geblend kan worden voor een betoverende wash van metallic kleur. De creamy crayon mengt zich met één beweging intense kleur voordat het wordt gezet met een aangename finish.

Aan de andere kant vind je het geheim om dat ‘grown-up glitter‘ GLAZUUR te krijgen. Een ultra-rijke, niet-klevende glittergel, perfect voor het creëren van dat sprankelende, wet-look glazig effect. Vaarwel fall-out… gewoon een HYPNOTISCHE blik met krachtige greep die belooft om al degenen die je ziet te enthousiasmeren.

Bekijk meer