Iittala

Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Met Iittala heb je prachtig Scandinavisch design in huis dat je leven lang meegaat.

Iittala

513 artikelen
  • Dames
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 513 artikelen
48 van 513 gezien

iittala bij de Bijenkorf

Bij iittala vind je tijdloze en stijlvolle gebruiksvoorwerpen en designobjecten die het dagelijks leven verreiken. Het verhaal van het Finse merk gaat terug naar 1881. In die tijd was serviesgoed overdadig gedecoreerd met frivole tierelantijntjes en schilderingen. iittala was een pionier op het gebied van minimalistisch en praktisch design waar Scandinavië om bekend staat. De progressieve ontwerpers Alvar Aalto, Aino Aalto en Kaj Franck waren van mening dat design nooit louter decoratief moet zijn en voor iedereen is! Hun “form follows function” filosofie leeft nog steeds voort in het merk.

iittala voor duurzaam vakmanschap

De designs van iittala gaan nooit uit de mode en hebben een lange levensduur. Het idee is dat je van een iittala servies je hele leven plezier kan hebben. Door tijdloze en duurzame producten te ontwerpen, wil het merk overconsumptie en de wegwerpcultuur tegen gaan. Dankzij authentiek vakmanschap, uitstekende kennis van materialen en innovatieve technieken biedt het merk immer uitstekende kwaliteit!

Het assortiment van iittala

Van origine is iittala een glasfabriek. Maar het merk biedt meer dan glazen & karaffen. Ook voor borden, keukentextiel, pannen en woonaccessoires kan je bij het merk terecht. Kies jij voor een iittala placemat of ga je toch voor iittala bestek?

Issey Miyake voor iittala

Japans en Fins minimalisme komen samen in de Issey Miyake collectie voor iittala. De iconische pleats waarmee de designer furore maakte in de jaren tachtig zijn vertaald naar praktische opvouwbare shoppers en ingenieuze onderzetters. Dit is je kans om een ontwerp van één van de meest getalenteerde en innovatieve designers die Azië rijk is in huis te halen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl