menu
iittala

Kastehelmi waxinelichthouder 6 cm

Dit Finse woord voor dauwdruppel verwijst naar de ronde bellen in het geperste glas van het windlicht. Twee elementen - water en vuur- vinden elkaar daar. Als het lichtje brandt, zie je een prachtige reflectie.<br /><br />• Het ontwerp is gebaseerd op dauwdruppels in de morgenzon en valt op door de druppelstructuur.<br /><br />• Het gekleurde glas is door-en-door gekleurd, waardoor het glas jaar na jaar de mooie kleur behoudt – ook na gebruik in de vaatwasser.<br /><br />• De sfeerlichten zijn verkrijgbaar in een reeks mooie kleuren zodat je naar hartenlust kunt kiezen en combineren.<br /><br />• Kastehelmi lichtjes staan mooi bij elkaar, maar zijn ook prachtig te combineren met bijvoorbeeld de Iittala Kivi sfeerlichten.<br /><br />• Een mooi voorbeeld dat tijdloos design relevant blijft: het ontwerp stamt uit 1964.<br /><br />• In de Kastehelmi sfeerlichten passen zowel grote als kleine waxinelichtjes.<br /><br />• De prijs van de sfeerlichten wordt bepaald door de productiemethoden en grondstoffen; een helder lichtje hoeft bijvoorbeeld maar één keer verhit te worden, een rood lichtje dient twee keer verhit te worden om de mooie kleur te krijgen. Daarnaast worden er duurdere grondstoffen gebruikt om de mooie rode kleur te maken.<br /><br />• Tip: een combinatie van drie sfeerlichten ziet er stijlvol uit. Start met twee basis kleuren, zoals helder en mat. Voeg een gele toe voor een lentegevoel, of een sevilla-oranje voor een herfstige setting – zo kun je het hele jaar, voor elk seizoen en elke gelegenheid, makkelijk de juiste combinatie maken door maar één lichtje te veranderen.<br /><br />• De sfeerlichten dienen met de hand te worden gewassen.
14,9014.9

KleurBruin

Maat1 maat

Aantal

Voor 22.00 uur besteld, uiterlijk vrijdag 25 januari in huis

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl