Ilse Jacobsen

Geïnspireerd door de Deense natuur heeft Ilse Jacobsen de waterafstotende en comfortabele regenjassen ontworpen. De nonchalante maar toch elegante modellen zorgen ervoor dat je klaar bent voor wat het klimaat je te bieden heeft.

15 artikelen
  • Dames
  • Outlet
Filter & sorteer
15 artikelen
15 van 15 gezien

Geïnspireerd door de Deense natuur heeft Ilse Jacobsen de waterafstotende en comfortabele regenjassen ontworpen. De nonchalante maar toch elegante modellen zorgen ervoor dat je klaar bent voor wat het klimaat je te bieden heeft.

Ilse Jacobsen bij de Bijenkorf

Ilse Jacobsen is de ontwerpster van het gelijknamige kledingmerk. Ze is opgegroeid in Denemarken en deze Scandinavische levensstijl is de inspiratie voor het creëren van de nonchalante damesregenjassen van Ilse Jacobsen. De regenjassen zijn waterafstotend en tegelijkertijd erg comfortabel. Deze combinatie zorgt ervoor dat je klaar bent voor alles wat de natuur te bieden heeft. De elegante modellen, minimalistische stijlen en kwalitatieve uitvoeringen zijn gemaakt voor de modebewuste vrouw. Ga voor een tijdloze kleur zoals zwart of kies voor een meer gewaagde kleur zoals roze of blauw.

Duurzame regenjassen van Ilse Jacobsen

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor Ilse Jacobsen. Hierdoor maakt het merk enkel gebruik van milieuvriendelijke materialen. Ook maakt Ilse Jacobsen gebruik van groene energie voor de productie en heeft ze een zero waste policy. De items die niet meer gebruikt worden, worden gedoneerd aan het Deense Rode Kruis. De stoffen van de regenjassen worden zorgvuldig uitzocht. Zo is er gekozen voor lichtgewicht polyurethaan en polyester tricot als binnenstof. Deze samenstelling zorgt voor een comfortabele en waterbestendige regenjas.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl