In Gold We Trust

In Gold We Trust is een eigentijds modemerk van Amsterdamse bodem. Door inspiratie te halen uit het straatbeeld van nu zijn stoere kledingitems verkrijgbaar met internationale allure. Ontdek de populaire Killer Instict sweaters en hoodies of ga voor één van de logoprint T-shirts van In Gold We Trust.

39 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 39 artikelen
39 van 39 gezien

In Gold We Trust is een eigentijds modemerk van Amsterdamse bodem. Door inspiratie te halen uit het straatbeeld van nu zijn stoere kledingitems verkrijgbaar met internationale allure. Ontdek de populaire Killer Instict sweaters en hoodies of ga voor één van de logoprint T-shirts van In Gold We Trust.

In Gold We Trust bij de Bijenkorf

In Gold We Trust is het nieuwe herenmode merk van de broers achter Franzel Amsterdam. Binnen slechts een paar jaar tijd is In Gold We Trust uitgegroeid van een capsule collectie naar het favoriet merk van de nationale en internationale hiphopscene. Nu zijn de uitgesproken hoodies, shirts en sweaters ook verkrijgbaar bij jouw favoriete warenhuis!

In Gold We Trust online bij de Bijenkorf

Een paar jaar geleden had nog niemand er van gehoord, maar inmiddels kan je niet meer om In Gold We Trust heen. Het streetwear merk begon als een capsule collectie om de Fashion Week show van Franzel Amsterdam te promoten. Deze capsule collectie bleek echter enorm gewild. Binnen een mum van tijd waren de stoere hoodies, sweaters en shirts uitverkocht. Internationale sterren als Chris Brown, Future, Tyga, French Montana en ook onze eigen Lil Kleine zijn fan. Jou staan de klassieke streetwear essentials met de eigenzinnige opdrukken uit de herenmode van In Gold We Trust vast ook prachtig.

Een modemerk met Amsterdamse trots

In Gold We Trust blijft ondanks haar internationale allure trouw aan haar Amsterdamse roots. De naam In Gold We Trust verwijst dan ook naar de gouden eeuw. De broertjes Eric Franzel en Victor Franzel zijn het creatieve brein achter het merk. Zij hebben het merk in het leven geroepen omdat ze zelf ook graag hoodies, sweaters en tee’s wilden rocken, waarvan ze snel de kleur en bewerking kunnen aanpassen.

Hoodies, T-shirts en sweatpants van In Gold We Trust

Uiteraard zijn de inmiddels iconische Killer Instinct en In Gold We Trust hoodies en T-shirts van de partij. Kies voor een klassiek zwart exemplaar of ga juist voor een eigenzinnig pastelkleurtje! Durf jij een statement te maken met een lichtroze, lichtblauwe of lila shirt en een matchende trainingsbroek? Voor fanny packs, bomberjacks en pullovers kan je natuurlijk ook bij het merk terecht.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl