Interview Beauty met Yara Michels

Geschreven door

Karen, Content creator beauty

Vloggen, bloggen én presenteren; dat is waar je deze beauty – Yara Michels - van kunt kennen. Oh ja, en ze is ook nog eens hoofdredacteur van LINDA.meiden. Omdat wij reuze benieuwd zijn hoe zij in dit drukke leven haar schoonheid laat stralen, stelden we haar een aantal vragen.

1. Zonder welk beautyproduct kun jij niet leven?
“Ik houd van een mooie huid zónder een dikke plamuurlaag. Hier is de Tinted Moisturizer van Laura Mercier echt perfect voor. Ik gebruik hem als dagcrème voor een egale, flawless look. Eventuele wallen werk ik weg met een vloeibare concealer."

2. ‘Do blondes really have more fun’?
“Ik ben ooit wel eens bubblegum pink geweest, dat was toch wel het meeste fun ooit. Maar als huidige blondine ben ik ook zeker geobsedeerd door mijn haarkleur. De juiste koele toner na het verven is een must. Net zoals zilvershampoo en een hittebeschermer voor het krullen.”

3. Heb jij ooit wel eens een 'bad hair day'?
Natuurlijk! Vaak is het dan te slap. Een beetje textuurspray van Balmain is daarvoor het allerbeste op de aarde. Kost even wat centjes, maar dan heb je ook wat.

4. Welke make-up look is jouw favoriet?
Ik kies vaak voor een glowy huid en koper- en roesttinten op mijn ogen. Charlotte Tilbury heeft heerlijke paletten voor je hele gezicht en ogen.

5. Je mag voor de rest van je leven nog maar één beautyproduct gebruiken. Wat kies je?
“De vloeibare highlighter van Charlotte Tilbury. Oké, eigenlijk alles van Charlotte Tilbury. Het lijkt meteen alsof je wakker en gezond bent, ook al heb je net de meest vermoeiende dag/nacht achter de rug.”

6. Wat raad jij aan qua huidverzorging? “Ik ben totaal verslingerd aan Clarins. Hun crèmes en toners zijn zo fijn. Ook gebruik ik een vitamine-C serum en hyaluronzuur; allebei voor verfrissing en vernieuwing van de huid. Al ben ik daar stiekem niet zo nauwkeurig mee.”

7. Wat vind jij van het huidige schoonheidsbeeld?
“Strakke contouren, wenkbrauwen en hier en daar een filler is niets voor mij. Ik vind het juist leuk om natuurlijke schoonheid te benadrukken. Bijvoorbeeld door de textuur van je huid zichtbaar te laten en door een ‘net gekuste’ look te creëren door lippenstift deppend met je ringvinger aan te brengen.”

8. Wat is voor jou nou echt ultieme schoonheid?
“Alles zit 'm in geluk én verzorging. Als je goed voor je huid, nagels en haren zorgt, ben je al een heel eind. Een frisse blik en zelfverzekerde houding laten je stralen en zorgen voor die twinkeling in je ogen. Daar kan geen highlighter tegenop.”

Yara Michels Beauty favorieten

Ontdek hier alle favoriete beauty-items van Yara Michels