Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Karen van Ede De top 6 beauty favorieten

De benefits van een beauty editor? Dat er heel veel skincare, geuren en make-up door je handen gaat. Toch zijn er een producten die vanzelf favoriet worden, omdat ze ergens in uitblinken. Dit zijn op dit moment dé 6 van beauty editor Karen van Ede.

Charlotte Tilbury Goddess Cleansing
Ritual

"Charlotte Tilbury Goddess Cleansing Ritual double cleanser: niks strippen en uitdrogen, maar diep reinigen, egaliseren en verzorgen"

Laura Mercier Bonne Mine
Stick blush

"Blush is een echte pick-me-up. Laura Mercier Bonne Mine Stick Face Colour Blush versmelt heel mooi met je huid. Ik gebruik hem met een kwast, dan kan ik hem goed blenden."

NARS Sheer Glow
foundation

"Bij NARS is de collectie foundations zo uitgebreid dat je kleur er altijd tussen zit. Zelf heb ik een voorkeur voor de Sheer Glow."

Clinique Pep Start
Eye Cream

"Ik leg hem in de ijskast, de Clinique Pep Start Eye Cream die een speciaal tuutje heeft om je oogzone mee te masseren. Verzorgend, fris en ongeparfumeerd."

Shiseido ImperialLash
Mascara

"De ImperialLash Mascaraink uit de nieuwe make-upcollectie van Shiseido is sinds kort mijn favoriet. Hij verlengt, verdikt en maakt wimpers mooi zwart."

Guerlain Abeille Royale
Youth Watery Oil

"Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil houdt het midden tussen een olie en een serum en is zalig om de dag mee te beginnen èn te eindigen"

Karen van Ede Favoriete merken

Ontdek hier de mooiste beautyproducten van de favoriete merken van Karen van Ede