Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De top 10 kindercadeaus

Een verjaardag, een verassing of gewoon zomaar: met deze cadeaus ga je jouw jongen of meisje heel blij maken. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen.

Janod scooter
loopfiets

Zo’n blitse loopfiets als deze vind je zelden. Het klassieke Italiaanse scootertje is gemaakt van hout en komt in opvallende, vrolijke kleurtjes.

Ratamam superhero
verkleedkostuum

Is jouw kleine gek op verkleden? Met dit 2-delige superhero verkleedpak steelt hij geheid de show!

Wild & Soft leeuwenkop

Beestachtige decoratie voor in de stoere kinderkamer: dat is de Cesar leeuwenkop van Wild & Soft. Je hangt ‘m gemakkelijk op door het lusje aan de achterzijde.

DJECO puzzel

Nog altijd is puzzelen een van dé speelactiviteiten onder kids. Deze DJECO puzzel van Kapitein Roodbaard doet het dan ook perfect als klein cadeautje.

DJECO ballerina
muziekdoosje

Dit muziekdoosje mag niet ontbreken aan de kamer van een jonge prima ballerina. Het lichtroze doosje biedt ruimte voor sieraden en heeft ook een stervormige spiegel.

Wheelybug panda
loopfiets

Hoe schattig is deze panda loopwagen van Wheelybug? Het aaibare wagentje brengt jouw kleine op veilige én zachte wijze van A naar B.

Janod brandweerkazerne

Jouw kleine brandweerman in spe kan zich volledig uitleven met deze speelgoedkazerne van Janod. Ontdek ook accessoires als een helikopter, een brandkraan en een vuurfiguur.

Janod magnetische
muursticker

Deze muursticker van Janod leert kinderen spelenderwijs 101 magneten van verschillende dieren bij het juiste land te plaatsen. Een gouden combinatie als je het ons vraagt.

4M magic kit

Dit kerstcadeau tover je zo uit je hoge hoed. Schenk jouw mini-goochelaar deze Magic kit met onder andere speelkaarten, dobbelstenen en – onmisbaar – een toverstok.

Micro deluxe
step

Lekker steppen, welk kind houdt daar nou niet van? Op deze ultralichte Deluxe step vlieg je veilig door de bochten heen en ook is het inklapbare én in hoogte verstelbare stuur erg handig.