Trends Wintertrends: de pyjama look

Geschreven door

Emma, Content Editor

De pyjama look maakte al eerder een intrede in de vorm van de slipdress, inmiddels wordt de volledige pyjama look omarmd door modeland. Maar hoe draag je de pyjama overdag? Lees hier de tips en tricks over deze trend.

Do's & don'ts

  • Kies voor een mooi materiaal als satijn of zijde
  • Je kan gaan voor op pyjama geïnspireerde kledingstukken zoals een zachte satijnen blouse of een losvallende zijden top

De broek

De broek binnen deze trend is van een zwierige stof, vaak zijde of satijn. Modellen variëren van flared tot oversized en recht.

De top

De pyjamablouse is hét item dat centraal staat in deze trend. Je herkent de pyjamablouse aan de kraag: deze is hetzelfde als die van de flanellen pyjama’s die je vast en zeker als kind droeg. Ga voor zachte, gladde materialen en leuke prints.

De schoen

Voor de schoen zijn geen regels, maar de look werkt wel erg goed met een flinke hak of een slip-on loafer, zoals die van Gucci. Hierdoor geef je het geheel net wat meer power.

Gespot

In modeland wordt deze trend door velen omarmd. Laat je inspireren door streetstyle beeld.

Beelden: © WGSN.com

Persoonlijk stijladvies

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte outfit? Schakel geheel vrijblijvend de hulp in van ons Personal Styling-team om een look te vinden die voldoet aan de trend én past bij jouw persoonlijke stijl.