Nieuwe collectie Björn Borg

Ontdek de nieuwste ondergoedlijn van Björn Borg. Boxershorts met een langdurige en perfecte fit die gemaakt zijn van een premium kwaliteit katoen.

Core & Lightweight

De Core van Björn Borg heeft de perfecte fit en is ontworpen om je innerlijke kracht te vergroten. Al meer dan 20 jaar is er gewerkt aan de ideale balans tussen katoen, gedurfde expressie en een langdurige pasvorm.

De lightweight is het lichtgewicht onder de onderbroeken. Je voelt je vrijer in het microfiber ontwerp dat je lichaam laat ademen. Verkrijgbaar in een unieke kleurrijke stijl.

Core

Lightweight

Essential & Performance

Essential underwear bestaat uit een lichtere kwaliteit katoen en is voor het dagelijks leven gemaakt. Ontworpen om je lichaam en geest bij te staan in elke situatie zodat je te allen tijde scherp kunt blijven.

Performance voor intensieve actie. Het Performance-ondergoed is je go-to ondergoed voor sport. Met het Hydro-Pro-materiaal en anti-shafconstructie laten ze je op je allerbest presteren.

Essential

Performance

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl