Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Admire and amaze
Mode & Lifestyle
04
NOV '21

Zo verwondert de natuur ons dit feestseizoen

Nu dit bijzondere jaar bijna ten einde loopt, reflecteren we op wat echt belangrijk is: aandacht voor onszelf, elkaar en de natuur. Onze grootste inspiratiebron is de bijzondere bij. Ze is nieuwsgierig en dol op verrassingen, ontdekt en deelt, neemt nooit teveel en geeft altijd iets terug. Kijk dit feestseizoen door haar ogen naar de wereld om ons heen en bewonder al het moois.

Geschreven door
IngridContent Creator

Feestelijke investeringsstukken voor dames

Dit seizoen is de natuur onze leidraad. We maken bewuste keuzes en investeren in een capsule garderobe om jarenlang van te genieten. Met onze feestelijke investeringsstukken kunnen we eindeloos combineren.

Bij een bijzondere outfit horen opvallende patronen en structuren. We hullen onszelf in bloemendessins en dierenprints en maken onze look af met sieraden die fonkelen als heldere sterren.

Feestelijk voor elk moment

4 van 9 artikelen gezien


Feestelijke investeringsstukken voor heren

Ook voor heren is er eindeloos veel inspiratie te putten uit de natuur. Edelmetalen worden verwerkt tot luxe accessoires en alledaagse structuren van planten of insecten vervormen zich tot stijlvolle modetrends.

Van aaibare, grofgebreide truien tot glanzende overhemden die aan gladde rotspartijen doen denken: deze feestelijke investeringsstukken brengen een ode aan de natuur.

Feestelijk voor elk moment

4 van 12 artikelen gezien


Avontuurlijke wintermode voor kids

Stap voor stap een duin beklimmen, door het bos banjeren of uitwaaien op het strand: er zijn buiten vele avonturen te beleven. Rozige wangen, verwonderde blikken: ontdekken is het mooiste wat er is.

Kies dit seizoen voor stevige schoenen van gecertificeerd leer en voor onverwoestbare broeken van biologisch katoen: lief voor jouw mini-me én de natuur.

Eindeloos buitenspelen

4 van 12 artikelen gezien


Feestelijke decoratie voor thuis

Thuis is de plek waar liefde wordt gedeeld en bijzondere momenten worden gecreëerd. Huur deze kerst het circulaire servies van The Table voor een wonderlijke tafelsetting en vul je eigen decoratie aan met schatten uit de natuur zoals takjes en stenen.

Ook de kerstboom wordt ondergedompeld in natuurlijke elementen. Naast het traditionele goud en rood, zoomt de kersttrend Onder de Loep bijvoorbeeld in op pauwenveren, springende kikkers en sierlijke vlinders, maar ook op schubben, koraal en vallende sterren.

Voor betoverende feestdagen

4 van 12 artikelen gezien


Doe een wens in ons magische wensbos

Om het feestseizoen af te trappen, strijkt er vanaf 12 november een magisch wensbos neer vol bijzondere activiteiten op het dak van de Bijenkorf Amsterdam en op 13 november op de tweede etage in de Bijenkorf Eindhoven. Laat je verleiden door de fonkelende kerstverlichting en ontdek deze bijzondere en intieme setting door middel van een exclusieve audiotour. Zoals het een wensbos betaamt, kun je bij de kassa’s in de Bijenkorf winkels en in het wensbos een lintje kopen om een wens te doen voor jezelf of iemand anders. Vlak voor kerst laat de Bijenkorf zelfs één wens in vervulling gaan…

Ontdek het programma

De kerstbestemming van Nederland

De Bijenkorf is omgetoverd tot de meest bijzondere kerstbestemming van het land. Kom langs in één van onze winkels en laat je betoveren door de kerstballen, ornamenten en decoraties in verrassende thema’s op onze kerstafdeling.

Ook vind je er bijzondere en exclusieve cadeaus voor het hele gezin, die leuk zijn om te geven (en nog leuker om te krijgen). Geef je aankopen dit seizoen een persoonlijke touch door ze te laten graveren en laat de cadeaus als kers op de taart prachtig inpakken.

Geef tijdens het winkelen je ogen de kost en laat je verrassen door de mooi aangeklede pop-ups en exclusieve kerstcollecties. Het is de moeite meer dan waard, beloofd.

Plan je bezoek

De mooiste cadeaus

Van een handtas van duurzamer leer tot home accessoires van natuursteen en heerlijke parfums: verras jouw geliefde met een bijzonder feestelijk cadeau

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer