Brand profile Guiseppe Zanotti

Emma, Content Editor

Houd je wel van een hoge sexy hak, of laat jij de voetjes liever op de vloer in een stoere sneaker of chunky loafer? Het maakt niet uit, in de najaarscollectie van Giuseppe Zanotti zit voor iedere liefhebber wel een perfecte schoen.

Giuseppe Zanotti is een Italiaans schoenenlabel dat donders goed weet hoe mooi én essentieel een goede schoen is. Daarom besloot het merk binnen de nieuwe collectie uit te gaan van een aantal goede modellen, geschikt voor verschillende gelegenheden.

Plat én stijlvol

Voor de stoere dames die de hele dag in de weer zijn vinden hun heil in de stijlvolle sneakers van Giuseppe Zanotti. Behalve een hoge dosis comfort wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom zijn deze leren exemplaren ieder voorzien van het kenmerkende signatuur van de Italiaanse designer. De sneakers zijn simplistisch qua model, maar springen er vooral tussenuit dankzij de speelse ritsdetails en goudkleurige accenten.

Stijltip

Wie helemaal up-to-date het najaar in wil, doet dat in een volledig zwarte outfit. Van top tot teen in het zwart is niet saai maar sophisticated. Combineer dit geheel met een opvallende schoen van dit Italiaanse merk.

Welke schoen van Giuseppe Zanotti is jouw favoriet?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl