Brand profile Guiseppe Zanotti

Emma, Content Editor

Houd je wel van een hoge sexy hak, of laat jij de voetjes liever op de vloer in een stoere sneaker of chunky loafer? Het maakt niet uit, in de najaarscollectie van Giuseppe Zanotti zit voor iedere liefhebber wel een perfecte schoen.

Giuseppe Zanotti is een Italiaans schoenenlabel dat donders goed weet hoe mooi én essentieel een goede schoen is. Daarom besloot het merk binnen de nieuwe collectie uit te gaan van een aantal goede modellen, geschikt voor verschillende gelegenheden.

Plat én stijlvol

Voor de stoere dames die de hele dag in de weer zijn vinden hun heil in de stijlvolle sneakers van Giuseppe Zanotti. Behalve een hoge dosis comfort wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom zijn deze leren exemplaren ieder voorzien van het kenmerkende signatuur van de Italiaanse designer. De sneakers zijn simplistisch qua model, maar springen er vooral tussenuit dankzij de speelse ritsdetails en goudkleurige accenten.

Stijltip

Wie helemaal up-to-date het najaar in wil, doet dat in een volledig zwarte outfit. Van top tot teen in het zwart is niet saai maar sophisticated. Combineer dit geheel met een opvallende schoen van dit Italiaanse merk.

Welke schoen van Giuseppe Zanotti is jouw favoriet?