Wishlists of colleagues
Cadeaus
08
DEC '20

Cadeautips van collega's bij de Bijenkorf

Van prachtige woonaccessoires en sieraden tot een heerlijk parfum. Deze drie collega’s van de Bijenkorf verklappen wat er op hun verlanglijstje staat.

Geschreven door
SanneContent creator cadeaus

Sarah

Medewerker Sales
"De crossbodytas van Kurt Geiger is prachtig. Accessoires kunnen de outfit maken of breken. Deze elegante, stoere tas past perfect bij een mooie kerstoutfit. Daar wordt iedereen blij van!"

4 van 7 artikelen gezien


Sarah: "Met de feestdagen kijk ik met mijn familie ieder jaar kerstfilms. Het maakt niet uit hoe vaak we Home Alone kijken, hij blijft leuk en het geeft mij een gevoel van thuiskomen."

Jamiro

E-mail Marketeer
"Op mijn verlanglijstje staat een fles champagne van Moët & Chandon, omdat je moet genieten van de kleine momenten in het leven met de juiste mensen om je heen."

4 van 8 artikelen gezien


Jamiro: "Mijn dierbaarste herinnering aan de feestdagen: met mijn zusje naar opa en oma en daar oliebollen en appelflappen eten, om vervolgens samen te kijken naar het vuurwerk."

Mieke

Marketing Specialist Copywriting
"Lekker eten vind ik belangrijk, vooral met kerst. Ik heb dus wéér een kookboek gevraagd, want daar heb je er nooit genoeg van."

4 van 7 artikelen gezien


Mieke: "Als kind vond ik het aansteken van de lichtjes in de kerstboom het absolute hoogtepunt. Eerst al die mooie glinsterende ballen en slingers erin hangen, dan zette mijn vader de piek erop en deed hij de lichtjes aan... magisch!"

Populaire cadeautips - voor hem & haar

Lees meer