Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Adventskalenders en kerstcollecties 2019

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

De mooiste, fijnste en leukste beautyproducten kun je vinden in adventskalenders en limited edition kerstcollecties. Helemaal leuk om cadeau te geven, maar stiekem nog leuker om jezelf cadeau te doen.

Limited edition Rituals

Aftellen tot de feestdagen wordt nóg leuker door elke dag een cadeautje te openen. De feestelijke Rituals adventskalender in de vorm van een kerstboom bevat vier speciale adventskaarsen plus een selectie van echte Rituals iconen. De limited edition Tsuru giftset is een feestje om te geven én om te krijgen.

Kerstcollecties cadeausets cadeaus kerst 2019

DE BIJENKORF ADVENTSKALENDER

Er zijn adventskalenders en er is de luxe adventskalender van de Bijenkorf, vol met de mooiste make-up, haar- en huidverzorging. Dit is waar self-gifting voor uitgevonden is.

Adventskalenders beauty cosmetica de Bijenkorf

Charlotte Tilbury adventskalender

Ben je een echte Charlotte Tilbury fan? Dan staat deze Glittering Galaxy of Make-up Magic adventskalender vast bovenaan je verlanglijst. Bevat 12 fantastische icons, waaronder de Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk, Charlotte’s Magic Cream en Eyes to Mesmerise in Star Gold.

Adventskalender Charlotte Tilbury feestdagen cadeau

Fantastische cadeausets

Cadeausets zijn het perfecte geschenk om te geven tijdens de feestdagen. Kies uit Dermalogica, Charlotte Tilbury, M·A·C of NARS. Laat je verrassen door het ruime aanbod aan make-up, huidverzorgings- en parfumsets voor je geliefde, moeder of zus.

Cadeausets cadeau verzorging kerst feestdagen
Kerstcollectie cosmetica cadeaus limited edition
Kerstcollectie cosmetica beauty de Bijenkorf

Cosmetica Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met betoverende make-up, de beste haarverzorging en de mooiste cadeausets voor onder de kerstboom Laat je inspireren