EXCLUSIEF BIJ DE BIJENKORF Charlotte Tilbury: The Gift of Magic

Echte make-upliefhebbers staan in de rij voor de Charlotte Tilbury limited edition collectie voor de feestdagen. Wil je zelf ook een party-proof make-up look? Lees dan hieronder alle ins & outs over deze must-have beauty producten.

CHARLOTTE TILBURY MASTERCLASSES

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor een masterclass en leer je hoe je jezelf de signature Charlotte Tilbury look geeft en hoe je haar producten het beste kunt gebruiken. Tijdens de masterclass wordt er gewerkt met de allernieuwste producten van Charlotte Tilbury. Met deze tips zie je er fantastisch uit tijdens de feestdagen.

INSTANT EYE PALETTE

Dit sprankelende oogschaduw palette is alles wat je nodig hebt om eens flink uit te pakken tijdens de feestdagen. Een spectaculaire smokey eye geeft je een instant glamour look!

LUXURY PALETTE OF POPS

Express yourself met de nieuwe Charlotte Tilbury’s Luxury Palette of Pops. Dit fijne palette bevat vier fantastische kleuren die echt tot leven komen op je ogen. Tip: gebruik een nat oogpenseel bij het aanbrengen en maak je oogopslag nóg intenser.

Bronze & Glow giftset

Rode loper waardige jukbeenderen zijn voor iedereen weggelegd met de Filmstar Bronze & Glow giftset. Dit collector's item met kristallen van Swarovski® is waar self-gifting voor gemaakt is.

SUPERSTAR LIPS

Zet je lippen eens in de spotlight met de perfecte combinatie van longlasting kracht en de hoge glans van een gloss. Superstar lips maakt je lippen magisch mooi.

De gehele collectie Charlotte Tilbury