Samen is het magisch De mooiste kerstlooks

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

Tijdens de feestdagen mag je flink uitpakken, ook met je make-up. Ga dit jaar all the way en kies voor metallic oog make-up. Ook een perfect gestylede coupe mag daarbij niet ontbreken. Laat je inspireren door de mooiste kerstlooks.

Perfect gestylede coupe

De Dyson AirWrap is een innovatieve multistyler voor prachtige krullen, golvende lokken of glad haar. Met verschillende opzetstukken, zoals gladmakende borstels, volumeborstel en pre-styling föhn is de AirWrap een ware musthave onder de haartools. Nog nooit was een feestelijke coupe zo snel, makkelijk en veilig, dankzij de intelligente warmteregeling die beschadigd haar voorkomt.

Kerstlooks inspiratie haarstyling Dyson airwrap

Metallic oog make-up

De feestdagen lenen zich perfect voor een gewaagde make-up look. Laat je ogen flink opvallen door een metallic oogschaduw te gebruiken. Tip: je feestelijke oogschaduw blijft beter zitten door eerst een primer aan te brengen. Daarna breng je een laagje foundation of concealer aan om de perfecte basis te creëren. Je oog make-up komt zo nog beter tot zijn recht.

Kerstlooks inspiratie make-up glitter goud
Kerstlooks inspiratie make-up  feestelijk bloemen
Kerstlooks inspiratie make-up goud eyeliner

Cosmetica Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met betoverende make-up, de beste haarverzorging en de mooiste cadeausets voor onder de kerstboom