Exclusief bij de Bijenkorf Charlotte Tilbury
Glowgasm

Charlotte Tilbury – ook wel bekend als ‘The queen of Glow’ lanceert deze maand haar nieuwe Glowgasm collectie, exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Wil je zelf ook een glow-gasmic look? Schrijf je dan in voor een van onze Charlotte Tilbury masterclasses.

Glowgasm face palette

De make-up van Charlotte Tilbury wordt geroemd om haar magische glow. De Face Palette uit de Glowgasm collectie is geen uitzondering. Deze highlighter, blush en bronzer in één voelt zijdezacht aan en is verkrijgbaar in 2 tinten: Lightgasm en Lovegasm. Tip: gebruik een natte kwast bij het aanbrengen en maak je glow nóg intenser.

Eyes to Mesmerise

De limited edition kleuren van Eyes to Mesmerise waren zo’n groot success dat ze nu in Rose Gold en Star Gold in de vaste Glowgasm collectie van Charlotte Tilbury horen. Deze oogschaduw op crème basis heeft een long-lasting en creëert een romantische, dromerige oogopslag. De glow en shimmer van beide Eyes to Mesmerise kleuren zorgen ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn.

Beauty light Wands

Favoriet van menig Hollywoodster is de Beauty Light Wand. Het is dan ook geen wonder dat deze heerlijke highlighter ook in de Glowgasm collectie van Charlotte Tilbury zit. Namelijk in de kleuren Goldgasm, Peachgasm en Pinkgasm. Breng dit magische make-up item aan op je jukbeenderen voor een zachte glow.

Glowgasm Natural Look

Een natural glow, wie wil dat nou niet? Volg onderstaande stappen om deze natuurlijke look te creëren met de nieuwe Glowgasm make-up van Charlotte Tilbury én oude vertrouwde producten.

Charlotte Tilbury Glowgasm
Natural Look

Shop Glowgasm

Charlotte Tilbury Masterclasses

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor diverse masterclasses en leer je hoe je jezelf de signature Charlotte Tilbury look geeft en hoe je haar producten het beste kunt gebruiken. Ben je benieuwd? Ontdek dan snel alle masterclasses en schrijf je in.

Alles van Charlotte Tilbury

Kun je geen genoeg krijgen van Charlotte Tilbury? Ontdek hier haar gehele collectie en vind al jouw favorieten.