Beauty lover Gwen test de meest natuurlijke & duurzamere foundations
Cosmetica
12
OKT '20

Beauty lover Gwen test de meest natuurlijke & duurzamere foundations

Beauty lover Gwen gaat normaliter voor een snelle make-up look en slaat vaak een foundation over omdat ze nog niet haar perfecte match heeft gevonden. Voor haar is het een uitdaging om een tint te vinden die matcht met haar huidskleur, en die daarnaast zo natuurlijk mogelijk oogt. Laat je inspireren en bekijk de video waarin Gwen drie verschillende duurzamere foundations test van merken als ILIA, INIKA en Hourglass.

Geschreven door
GwenMember van de Bijenkorf Beauty Club

ILIA Beauty - Super Serum Skin Tint Broad Spectrum SPF30

Het eerste product wat ik ga testen is het ILIA Beauty Super Serum Skin Tint met SPF 30. Dit getinte serum geeft een natuurlijke egale teint met lichte dekking. Naast SPF bevat het serum hyaluronzuur, waardoor het vocht in je huid wordt vastgehouden. Door de combinatie van deze actieve ingrediënten is het belangrijk om het flesje goed te schudden voor gebruik. Het pipet zorgt ervoor dat je alleen gebruikt wat je nodig hebt, dus zuinig en gaat lang mee. Nog een pluspunt!

4 van 5 artikelen gezien


INIKA - Liquid Foundation

Toen ik naar de ingrediënten lijst van de INIKA Liquid Foundation keek werd ik super blij. Je ziet onder andere natuurlijke producten voorbijkomen zoals Aloë Vera sap, avocado olie en shea butter. Al deze mooie ingrediënten zorgen ervoor dat deze foundation ook de meest voedende foundation is van mijn top 3.

INIKA is een make-up merk die biologisch, vegan, halal en dierproefvrij is. Dit zijn ook vier punten die mij erg aanspraken en waardoor ik voor deze foundation heb gekozen. Doordat er in de foundation ook hyaluronzuur is toegevoegd zorgt het voor intense hydratatie en is de foundation ook geschikt voor een gevoelige huid.

4 van 6 artikelen gezien


HOURGLASS - VEIL Fluid Foundation

HOURGLASS - VEIL Fluid Makeup Foundation is een foundation die voor alle huidtypen geschikt is. De foundation is verrijkt met onder andere Cashmere Kaolinite Clay. Dit type klei absorbeert 75% olie zonder de huid uit te drogen en reguleert het talg in de huid (ideaal voor een vette T-zone).

Dit product is gecertificeerd door PETA. Dat betekent dat deze foundation op geen enkele manier op dieren getest is. Mooi en bewust tegelijk.

Lees meer