Samen is het magisch Haarverzorging tot in de puntjes

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

More is more is ons motto voor de feestdagen. Pak dit jaar eens uit met meer glans, meer glad, of juist meer krul. Met deze haarverzorgingsproducten lukt het zeker.

NEXT LEVEL FÖHN

Een salonwaardige look kun je in een handomdraai creëren met de Dyson Supersonic™ haardroger. De föhn gebruikt intelligente warmteregeling om beschadiging van het haar te voorkomen. Met de verschillende magnetische opzetstukken kun je drogen en stylen tegelijk. Dag kerstcoupe-stress, hallo must-have haardroger.

Feestdagen haar inspiratie kerst dyson

GLAD, GLADDER, GLADST

Mooi en gezond haar begint bij goede haarverzorging. Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het omtoveren van je droge en doffe haar naar een glanzende gladde coupe, bekijk dan eens deze haarmaskers, shampoos en conditioners van topmerken als Christophe Robin, Ouai en Rahua.

Haarverzorging glans hydratatie tips feestdagen
Feestdagen haarverzorging shampoo feestelijke coupe

Onmisbare stylingtool

De juiste haarborstel is een echte lifesaver. Hij ontklit je haar, maakt het glad en creëert volume of krullen. Investeer in een goede borstel, je haar zal je dankbaar zijn.

Cosmetica Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met betoverende make-up, de beste haarverzorging en de mooiste cadeausets voor onder de kerstboom