How to: Perfecte wenkbrauwen
Cosmetica
13
DEC '21

How to: perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen omlijsten je ogen en bepalen voor een groot deel je expressie. De Bijenkorf laat je zien hoe je dé perfecte wenkbrauwen creëert én hoe je de juiste vorm voor jouw gezicht kunt bepalen. Van epileren tot shapen en tekenen: alles komt aan bod.

Geschreven door
MaelaContent Creator Cosmetica

Stap 1. Wenkbrauwen shapen

Begin met het vormgeven van jouw wenkbrauwen. Borstel de haartjes eerst omhoog en shape ze vervolgens in de gewenste vorm. Eventuele verdwaalde haartjes verwijder je gemakkelijk met een pincet. Door enkel de haartjes aan de onderkant te epileren, blijft je natuurlijke wenkbrauwvorm intact. Wenkbrauwen epileren als een pro doe je door rekening te houden met welke wenkbrauwvorm bij jou past.

Vormgeven op jouw manier

4 van 9 artikelen gezien


Stap 2. Wenkbrauwen tekenen

Gebruik de dunne kant van de Charlotte Tilbury Brow Pencil Lift om kleine haartjes te tekenen aan de binnenkant van je wenkbrauw. Draai het wenkbrauwpotlood vervolgens naar de dikke kant om het middelste deel van je wenkbrauw te voorzien van meer kleur. Voor het uiteinde van je wenkbrauw biedt de dunne kant uitkomst. Gebruik de punt om zeer precies te werk te gaan. Borstel het geheel vervolgens door om harde lijnen te vervagen en een zachte look te verkrijgen.

Tekenen maar

4 van 8 artikelen gezien


Stap 3. Meer definitie

Om de wenkbrauwen van definitie te voorzien, borstel je deze met de Charlotte Tilbury Legendary Brows. Het ultrafijne en precieze borsteltje is zeer klein en in staat om iedere individueel haartje te fixeren. De gekleurde wenkbrauwgel maakt je wenkbrauwen subtiel donkerder én zorgt ervoor dat de haartjes netjes op hun plek blijven.

Boost je wenkbrauwen

4 van 8 artikelen gezien


Stap 4. Fixeren

Rond af met de fixerende Charlotte Tilbury Brow Fix om de haartjes in model te brengen. Kam de wenkbrauwen door en zet bij iedere strook een klein beetje druk om de haartjes daadwerkelijk te liften. Geef de gel vervolgens tijd om te drogen en geniet van jouw perfecte wenkbrauwen.

Laat je inspireren tijdens onze beauty masterclasses en boek vrijblijvend een persoonlijke make-up afspraak op maat met onze brow experts.

Lees meer