Winkels & Openingstijden
Klantenservice

How to: smokey eyes

Verleidelijk en dramatisch: de smokey eye is een ware klassieker en transformeert jou direct tot een ware femme fatale. In deze video laten we een natuurlijke variant zien van de traditionele smokey eye. Zachte tinten voeren de boventoon, waardoor deze oogmake-up look geschikt is voor overdag. Onze make-up artist Nienke neemt je stap voor stap mee in het aanbrengen van een soft smokey eye.

Stap 4. Oogschaduw

Het ILIA Beauty Eyeshadow Palette beschikt over schitterende kleuren die iedere huidtint flatteren. Begin door een neutrale bruintint, middels een regenboogachtige beweging aan te brengen in de arcadeboog.

Is jouw arcadeboog niet erg prominent? Kijk dan recht naar voren en teken deze op de plek waar je deze zou willen. Maak de look vervolgens intenser door een donkere kleur oogschaduw in een ‘’C’’ vorm aan te brengen rondom de buitenste ooghoeken. Dep naderhand een shimmer op het bewegende ooglid. Dit is tevens het moment om de poeder uit stap 3 onder de ogen weg te vegen.

Stap 6. Mascara

Om de wimpers te accentueren, rekenen we uiteraard op mascara. Wist je dat het woord mascara ‘meer wimpers’ in het Spaans betekent? Krul de wimpers met een wimperkruller voor het aanbrengen van de Hourglass Unlocked Instant Extensions Mascara. Veeg het te veel aan mascara van het borsteltje af om te voorkomen dat de wimpers onnatuurlijk ogen.

Beauty masterclasses bij de Bijenkorf

Beauty advies nodig? Gedurende een exclusieve masterclass van onze bijzonder mooie beautymerken word je meegenomen in de wereld van cosmetica. Tijdens deze interactieve sessie wordt er gewerkt met de allernieuwste producten en technieken. Laat je inspireren en ontdek alle beauty masterclasses van dit moment bij de Bijenkorf.