Interview: Rosie Huntington-Whiteley over haar favoriete Hourglass producten
Cosmetica
09
OKT '20

Interview: Rosie Huntington-Whiteley over haar favoriete Hourglass producten

Rosie Huntington-Whiteley is de eerste officiële celebrity ambassador van Hourglass Cosmetics. Het diervriendelijke merk uit de Verenigde Staten is razend populair en exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. In dit interview deelt Rosie onder andere haar beautygeheim én de make-up musthaves van Hourglass voor een prachtige stralende teint.

Geschreven door
PhoebeContent Creator

Rosie als beauty liefhebber

Het 33-jarige Britse topmodel Rosie Huntington-Whiteley staat bekend om haar elegante looks en prachtige make-up. Niet voor niks is ze al meer dan 16 jaar werkzaam als topmodel en tegenwoordig ook als succesvolle zakenvrouw. Naast haar carrière als model is ze een echte beauty liefhebber met een missie. Sinds 2019 is ze eigenaresse van het beauty platform Rose Inc. waarmee ze haar publiek wil informeren en inspireren hoe je de beste versie van jezelf naar boven haalt.

Onlangs is Rosie het nieuwe gezicht geworden van een merk waar ze al jaren lang fan van is: het dierproefvrije make-up merk Hourglass. Met als doel om doormiddel van actieve ingrediënten zo’n mooi mogelijke, natuurlijke look te creëren sluit het make-up merk perfect aan bij de beauty waarden van Rosie.

4 van 7 artikelen gezien


De make-up musthaves voor een glowy skin

Rosie Huntington-Whiteley: “Van dag tot dag wil ik de beste versie van mezelf zijn. Een verzorgde en stralende huid is voor mij de go-to look. Mijn voorkeur ligt bij producten die gemakkelijk en snel aan te brengen zijn en die goede resultaten geven. Een favoriet van mij is de Vanish Airbrush concealer die een heerlijke vloeibare formule heeft en gemakkelijk over de huid smeert. Het geeft een goede dekking en neemt oneffenheden weg.”

Een ander product dat Rosie een absolute aanrader vindt is de Unlocked Instant Extensions Mascara. Een product dat niet alleen de wimpers langer maakt, maar ze ook separeert en definieert. Om de look af te maken met een verfrissende glow gebruikt ze de Ambient Lightning Infinity Powder en Scattered Light Glitter Eyeshadow. De perfecte producten voor een instant look voor overdag en ’s avonds. De Veil Focus Setting Spray werkt als finishing touch zodat haar make-up goed blijft zitten voor de dag.

4 van 10 artikelen gezien


Het beautygeheim van Rosie

‘’Mijn huid is altijd al vatbaar geweest voor puistjes en verstopte poriën. Sinds ik meer kennis heb over huidverzorging en make-up ingrediënten gebruik ik alleen nog maar dierproefvrije, natuurlijke producten. Het gebruik van niet-comedogene producten (klinisch geteste producten die de poriën niet verstoppen) hebben mijn huid echt veranderd. Hierdoor heb je veel minder kans op huid onzuiverheden en een geïrriteerde huid, " aldus Rosie.

‘’In de ochtend of avond maak ik tijd vrij voor een ijsbehandeling. Hiervoor gebruik ik ijsklontjes die ik in een handdoekje wikkel. Met masserende bewegingen stimuleer ik hiermee de bloedsomloop. Zwellingen worden hierdoor kleiner en ontstekingen worden afgeremd. Ook maakt het de huid een stuk gladder doordat de poriën verkleinen. Een perfecte basis voor het aanbrengen van je make-up.’’

4 van 5 artikelen gezien


Lees meer