Beauty Lover Katja deelt de make-up musthaves van dit moment
Cosmetica
28
SEP '20

De make-up musthaves van beauty lover Katja

In deze bijzondere tijd is het fijn om af en toe met iets anders bezig te zijn. Make-up helpt mij om de boel een beetje op te fleuren en een momentje voor mezelf te hebben. De beauty-industrie heeft zeker niet stil gestaan de afgelopen periode, waardoor het tijd is om de nieuwste lanceringen en beauty producten te testen. Voel je vrij om te spelen met kleuren en texturen om een look te creëren van day-to-night.

Geschreven door
KatjaMember van de Bijenkorf Beauty Club

NARS Orgasm Blush

De beste producten komen in meerdere opties, net als deze NARS Orgasm x Cheek Palette. Dit limited edition palette geeft je een gezonde glow, een beetje op de jukbeenderen doet genoeg. Om het af te maken gebruik je de highlighter, deze is ideaal voor een avondje uit. Let op, het is vrij dekkend dus je hebt niet veel nodig om een shimmer te krijgen!

Charlotte Tilbury Bella Sofia eyeshadow palette

Als je Charlotte Tilbury kent dan ben je vast bekend met haar oogschaduw paletten. Het Bella Sofia oogschaduw palette bestaat uit 4 verschillende tinten; goud, bruin, donkerrood en lichtroze. Breng de donkere kleur aan bij je arcadeboog en de binnenkant van je oog om diepte te creëren. Kies je basiskleur en breng het aan op je ooglid. Voor de finishing touch gebruik ik de meest lichte kleur bij de zijkant van mijn oog.

Charlotte Tilbury heeft verschillende oogschaduw paletten die meerdere kleurtonen combineert, dus voor iedere oogkleur is er een perfecte match te vinden.

Gucci Beauty lipstick

It's all Gucci met de Gucci Beauty lipstick in de kleur Peggy Taupe. Deze mooie nude/roze tint is dekkend maar niet overheersend. Het matte effect zorgt ervoor dat je deze lipstick zowel voor overdag als voor 's avonds kan gebruiken. Tip: wanneer je de exacte kleur wenst van de lipstick kun je het beste eerst een laagje foundation aanbrengen op je lippen. Zo blijft de lipstick trouwens ook langer zitten!

ILIA eyeliner

De eyeliner; het heeft even tijd nodig om het onder de knie te krijgen maar is altijd de moeite waard. Deze eyeliner van ILIA is een duurzamere optie en vrij van siliconen en parabenen. Trek eerst een lijn van het einde van je oog met een diagonale streep naar boven. Vanaf de bovenkant van deze lijn trek je een streep terug naar je oog en kleur je hem in. Je kunt zelf experimenteren hoe opvallend of subtiel je hem wilt hebben en ook heeft het te maken wat er past bij de vorm van je ogen. De eyeliner hoort echt bij mijn signature look.

Lees meer