Licht en luchtig
Cosmetica
21
APR '20

Licht en luchtig

In de zomer leven we op van vitamine D en komt onze natuurlijke glow tevoorschijn. Het seizoen van dekkende foundations en strakke coupes maakt plaats voor lichte en luchtige looks. We verwelkomen natuurlijke make-up en glanzende lokken, dansend door zwoele zomer briesjes.

Geschreven door
PhoebeContent Creator Beauty

Perfect zomer haar

Of je deze zomer nu gaat voor een glanzend, steil resultaat of romantische krullen, deze looks met salonwaardige kwaliteit kunnen in een handomdraai worden gecreëerd met de Dyson haarstylingproducten.

De nieuwste lancering, de Dyson Corrale stijltang, heeft flexibele platen van koper waardoor je minder hitte nodig hebt en het haar zo minder beschadigt. Daarnaast kan deze stijltang maar liefst 30 minuten draadloos gebruikt worden.

Handig weetje: door zijn universele voltage en vliegfunctie kun je de stijltang gewoon in jouw handbagage meenemen waardoor je ook op reis verzekerd bent van een fantastisch resultaat zonder pluis.

Dyson

4 van 12 artikelen gezien


Make-up in de zomer

Het is heel vanzelfsprekend om je wintergarderobe in te wisselen voor een zomergarderobe, maar vaak wordt een ‘signature make-up look’ het gehele jaar door gedragen. Met hogere temperaturen heeft je huid juist behoefte aan een beetje licht en luchtig, daarnaast is bescherming met een hoge SPF essentieel om huidveroudering tegen te gaan.

De Pure Canvas Primers van Laura Mercier zorgen voor een beschermend laagje zodat make-up langer mooi blijft, maar hebben bovenal verzorgende ingrediënten en zijn vrij van siliconen. De tinted moisturizers zijn als het ware getinte dagcrèmes, die hydrateren en een subtiele dekking geven voor een mooi egale teint.

Getinte dagcrèmes

4 van 9 artikelen gezien


Lees meer