Samen is het magisch Lipstick party

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

Betoverende lippen zijn een must voor de feestdagen. Of je nu houdt van glanzend, mat of glitter: laat je inspireren door de mooiste lipsticks.

Partyproof rood

Rood is dé kleur die elke outfit partyproof maakt. Dit jaar zien we veel varianten, zoals een vibrant rode kleur die nog meer opvalt door een laag lipgloss. Ook zien we lipsticks in een bordeauxrode toon veelvuldig terugkomen. Wij zijn fan van de lipsticks van Giorgio Armani Beauty.

Kerst cosmetica rode lipstick inspiratie

Mooi mat

Helemaal hot en happening: matte lipstick. Een groot voordeel van deze lipstick is de langdurige houdbaarheid. Kom maar op met een gezellige borrel, eindeloos tafelen of een spetterend feest!

Ga voor glans

Voor lippen om te kussen: een schitterende (hoog)glans lipstick geeft zichtbaar meer volume aan je lippen. Tip: omrand je lippen met een lipliner om je lippenstift langer te laten zitten en uitlopen te voorkomen.

Lipstick inspiratie feestelijk de Bijenkorf

Feestelijke glitters

Tijdens de feestdagen mag je flink uitpakken, ook met je make-up. Ga dit jaar all the way en kies voor een lipstick met glitters in een statementkleur. Iets te gedurfd? Kies dan voor een mooie lipstick met een subtiele shimmer.

Kerst lipstick inspiratie glitter party

Cosmetica Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met betoverende make-up, de beste haarverzorging en de mooiste cadeausets voor onder de kerstboom