Make-up trends: natuurlijk en experimenteel in harmonie
Cosmetica
09
SEP '21

Make-up trends: natuurlijk en experimenteel in harmonie

Ieder seizoen vraagt om een frisse blik. Wie we zijn en wat we uitdragen. Niet alleen in woord maar ook in stijl. Iedere dag is weer anders, kleur buiten de lijntjes en speel met creativiteit. Van een natuurlijke look tot aan gedurfd experimenteel: ontdek de mooiste make-up trends van dit moment.

Geschreven door
PhoebeContent Creator

Het nieuwe nude

In dit seizoen brengen we het nude thema naar een next level. Het mag rijker, opvallender en nog luxer. We pakken uit met de onlangs gelanceerde Super Nudes collectie van Charlotte Tilbury. Het Nudegasm Face palette geeft in vier stappen dimensie aan je gezicht. Wil je tips hoe je deze producten het beste aan kan brengen? Laura, lead make-up artist van Charlotte Tilbury neemt je stap voor stap mee. Van kantoor look naar ultieme glam look, laat je inspireren door het ‘nieuwe nude’. Durf te experimenteren en gebruik je mooie gezicht als canvas.

De mooiste versie van je (natuurlijke) zelf

Schoonheid zit in het volledig omarmen van jezelf. Wanneer je van binnen straalt reflecteert dat aan de buitenkant. Ben jij fan van een natuurlijke look, dan is deze no make-up trend op jouw huid geschreven. Hierbij is een goede basis key: hydratatie, voldoende slaap en de juiste gezichtsverzorging. Vanuit deze basis kies je voor een natuurlijke foundation en geef je jouw gezicht meer diepte met het Full Dimension Cheek Palette van NARS. Zet je ogen subtiel in de spotlight met The Top Eye Kit van MAC. De Unlocked Mascara van Hourglass maakt deze look af.

4 van 6 artikelen gezien


Lipstick garderobe

Durf een statement te maken door je lippen te trakteren op een opvallende kleur. Een lipstick in een uitgesproken kleur geeft niet alleen meer expressie aan je gezicht, ook kan het je outfit een flinke boost geven. Wanneer je graag experimenteert met verschillende stijlen, is de mini lipstick set van M·A·C jouw perfecte match. Deze kit bevat maar liefst vijf verschillende lipsticks waar je eindeloos mee kunt variëren. Tip: een lipstick kun je ook subtiel als blush gebruiken om zo mooi één geheel te creëren.

4 van 5 artikelen gezien


Lees meer