Make-up trends lente 2021
Cosmetica
06
APR '21

Make-up trends lente 2021

Met een nieuwe, frisse blik kijken we de toekomst tegemoet. De lente staat voor het ontwaken en in beweging komen. We spelen niet langer op veilig en durven ons meer te laten zien. Laat je inspireren door de make-up trends van dit moment om jouw schoonheid nóg meer te benadrukken met de mooiste beauty merken.

Geschreven door
PhoebeContent Creator

Zin in zacht

Romantiek ten top. Superzacht en heel draagbaar door de roze tinten die samensmelten op een onberispelijke basis met prachtige glans. Het limited edition Euphoria Face Palette van NARS heeft maar liefst acht verschillende tinten oogschaduw en drie highlighters. Straal als nooit tevoren!

4 van 7 artikelen gezien


Zoetekauw

Zoet, zoeter, zoetst. Deze look is geinspireerd op het levendige kleurenspel van de ondergaande zon. Een magisch spektakel waar je uren naar kunt kijken. Het oogschaduw palette Art Library van M·A·C laat de creativiteit in je los. Combineer eindeloos met deze intens gepigmenteerde tinten waar je gemakkelijk mee kunt blenden.

4 van 8 artikelen gezien


Koperkoorts

Een warme koperachtige gloed op de ogen afgemaakt met eyeliner voor wat extra power. We kijken uit naar warme zwoele avonden en deze look inclusief de Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury is er een om bovenaan je wensenlijstje te zetten.

4 van 9 artikelen gezien


Tintje meer

Het hoeft niet perfect te zijn, juist het experimenteren zorgt voor een speels effect en is helemaal van nu. Doordat je lippen alle aandacht opeisen houden we de rest rustig voor ultiem balans. Een krachtig statement is zo gemaakt met The Slim Lipstick van Yves Saint Laurant.

4 van 6 artikelen gezien


Lees meer