Winkels & Openingstijden
Klantenservice
De nieuwste cosmetica merken
Cosmetica
01
JUN '23

De nieuwste cosmetica merken

Beauty liefhebbers opgelet: wil je op de hoogte blijven van de nieuwste cosmetica merken bij de Bijenkorf? Met dit overzicht mis je geen enkele lancering. Welke nieuwe merken staan op jouw verlanglijstje?

Geschreven door
MaelaContent Creator Cosmetica

LABAREAU

Labareau is een luxe anti-aging beautymerk, opgericht door de Nederlandse beautyondernemer Lindsay van der Looij. Na twintig jaar ervaring als huidexpert, startte Lindsay Labareau waarin kwaliteit en luxe samenkomen met hoogwaardige ingrediënten die de huid voorzien van een diepe hydratie en zichtbare volumeboost.

4 van 10 artikelen gezien


Maniac Nails

Verzorgde nagels geven je humeur en outfit een boost. De Nederlandse oprichtsters van Maniac Nails vinden dat een goede gelmanicure weing tijd en moeite moet kosten. Creëer zelf op elk moment een salonwaardige gellak-look vanuit huis, die tot 14 dagen mooi blijft. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder je nagels te beschadigen.

4 van 12 artikelen gezien


Ultra Violette

Voeg de prachtige SKINSCREEN van Ultra Violette toe aan je dagelijkse skincare-routine en bescherm je huid tegen niet alleen de zon, maar ook tegen verouderingsrimpels. Het Australische merk is gefocused op het maken van verschillende producten die voor iedereen geschikt zijn.

4 van 7 artikelen gezien


Bali Body

Een zonovergoten teint zonder zonbeschadiging? Bali Body ontwerpt cosmetica vanuit de missie om iedereen ter wereld zich zelfverzekerd te laten voelen. Van zelfbruiners tot skincare: met de zonproducten van dit vegan cosmeticamerk creëer je op een veilige manier een prachtige teint.

4 van 12 artikelen gezien


Sunday Riley

Het in 2009 opgerichte skincare merk Sunday Riley staat bekend om haar natuurlijke ingrediënten met snelwerkende formules. De Amerikaanse oprichtster Sunday gaat uitdagingen niet uit de weg en combineert het beste van twee werelden: plantaardige ingrediënten met actieve stoffen, die ze Green Technology noemt, en een wetenschappelijke onderbouwing voor zichtbaar resultaat.

4 van 10 artikelen gezien


Meer nieuwe merken

Benieuwd geworden naar nog meer nieuwe cosmetica merken en producten? Bekijk hier het gehele nieuwe aanbod

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer