Nieuwe merken voor cosmetica
Cosmetica
17
MEI '22

Nieuwe cosmetica merken

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste beauty merken bij de Bijenkorf? Met dit overzicht mis je geen enkele lancering. Deze schitterende merken mogen niet ontbreken in jouw schoonheidsroutine.

Hello Sunday

Terwijl een eerste warme zomergloed langzaam op ons afkomt, vraagt onze huid direct om extra bescherming. Met Hello Sunday bescherm je jouw huid tegen schadelijke UV-stralen, oftewel de grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Deze formule combineert huidverzorging met zonbescherming én gebruikt vederlichte texturen die eerder aanvoelen als een luchtige lotion dan een traditionele SPF.

4 van 12 artikelen gezien


Nimya by NikkieTutorials

De Nederlandse beautyliefhebber en -YouTuber Nikkie de Jager, die wereldwijd bekendstaat om haar kunstzinnige kijk op the power of makeup, introduceert vol trots Nimya by NikkieTutorials. Een uniek merk met huidproducten, specifiek gericht op make-up prep. Oftewel, innovatieve producten die de huid voorbereiden op het aanbrengen van cosmetica voor een flawless base.

4 van 5 artikelen gezien


Anastasia Beverly Hills

Anastasia Soare is dé brow queen van Hollywood, waardoor menig celebrity een paar perfecte wenkbrauwen te danken heeft aan deze getalenteerde onderneemster. Van fixerende gels tot boterzachte poeders en potloden: met de wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills creëer je met minimale inspanning perfect gevormde wenkbrauwen.

4 van 12 artikelen gezien


“Our eyes are intrinsically trained to spot divine proportion and immediately associate it with beauty and harmony.” – Anastasia Soare

Aveda

Met de haarverzorging van Aveda geniet je al gauw van gezonder en sterker haar. Het merk biedt voor ieder haartype een passende lijn met 100% vegan producten, stuk voor stuk geïnspireerd op de kracht van de natuur. De producten bevatten daarom een flinke dosis botanische ingrediënten die het haar voeden en verzorgen.

4 van 12 artikelen gezien


Polished London

Ambieer jij een stralend witte glimlach? Polished London maakt gebruik van de meest geavanceerde formuleringen binnen de wereld van tandheelkunde. Deze vooraanstaande whitening technologie is veilig te gebruiken en geschikt voor gevoelige tanden. Van whitening strips tot traditionele whitening tandpasta’s: alles om zelfverzekerd te zijn over je tanden.

4 van 11 artikelen gezien


K18

K18 is een revolutionair hair treatment binnen de wereld van haarverzorging. Dit krachtige masker is een leave-in product dat jouw lokken binnen 4 minuten terugbrengt naar de oorspronkelijke en met name gezonde staat. Hoe? Wetenschappers ontdekten een unieke combinatie ingrediënten waarvan bleek dat het de natuurlijke keratinestructuur van het haar kan repareren.

Ontdek K18

Lees meer