Exclusief bij de Bijenkorf Rituals x Rijksmuseum

Rituals en het Rijksmuseum hebben in een exclusieve samenwerking een speciale collectie gecreëerd. Omring jezelf met een onvergetelijke ervaring van geurende bloemen en exotische specerijen. De Amsterdam Collection bevat Nederlandse tulpen en Japanse yuzu, en is een eerbetoon aan de historische verbinding tussen Oost en West.

Rituals Amsterdam Collection

De Rituals Amsterdam Collection is een exclusieve samenwerking met het bekende Rijksmuseum en bestaat uit een reeks luxe producten die samen de Amsterdam Collection vormen. Rituals liet zich inspireren door een iconische Delfts blauwe vaas uit deze periode die in het Rijksmuseum wordt tentoongesteld.

Van Foaming Shower Gel tot geurkaars

In de bijzondere Amsterdam Collection van Rituals staan de Nederlandse tulpen en Japanse yuzu centraal. De Rituals Amsterdam Collection bestaat uit acht verschillende producten:

De tulp en de yuzu

De Amsterdam Collection bestaat uit Nederlandse tulpen en Japanse yuzu. De tulp staat bekend om haar hydraterende en vernieuwende eigenschappen. Japanse yuzu staat bekend om haar rustgevende werking en is rijk aan antioxidanten. Het resultaat is een gehydrateerde en verzorgde huid.

De gehele collectie van Rituals

Wil je nog meer zien van Rituals? Ontdek hier de gehele collectie met al jouw favoriete items.