Charlotte Tilbury Super Nudes collectie
Cosmetica
02
SEP '21

Charlotte Tilbury Super Nudes collectie

Met het najaar in zicht zijn we toe aan iets nieuws. Om onszelf mee te verwennen en ons op ons mooist te voelen. Laat Charlotte Tilbury nu net een fantastische nieuwe collectie hebben gelanceerd. Super Nudes is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Laat je inspireren door twee video’s waarin Lead Artist Laura een dagelijkse look aanbrengt én deze omtovert tot een glamoureuze look voor de avond.

placeholder
Geschreven door
PhoebeContent creator beauty

Super Nudes collectie

Iedere lancering van Charlotte Tilbury is een waar feestje. Of je nu gaat voor een perfecte teint met een gezonde glow, lippen om te zoenen of een verleidelijke oogopslag: de Super Nudes collectie maakt hebberig en wij begrijpen wel waarom.

Deze uitgebreide collectie is geïnspireerd op de 90’s en geeft je eindeloos veel mogelijkheden om mee te experimenteren en je eigen handschrift te vormen. Het Glowgasm Face Palette, de Super Nudes lipsticks en Charlotte’s Super Nudes Easy Eye Palette zijn bijvoorbeeld echte musthaves die niet mogen ontbreken aan jouw beauty verzameling.

Look voor iedere dag

Lead Artist Laura laat met de Super Nudes collectie zien hoe je in een aantal stappen een dagelijkse (kantoor) look creëert. We beginnen bij de basis met de gezichtsverzorging van Charlotte Tilbury voor een stralende en gehydrateerde huid. Voor een jeugdige glow kiest zij de Hollywood Flawless Filter en de Airbrush Flawless Foundation. Het Super Nudes Easy Eye Palette bevat zes oogschaduwkleuren met satijnglans voor een licht smokey effect. In de video laat Laura zien hoe ze deze oog look aanbrengt en neemt ze je mee in de laatste stappen voor een perfecte look voor iedere dag.

Glam look

Met een paar handige tips transformeert Laura de kantoor look naar een glamoureuze look. Ze begint met het meer intensiveren van haar oog make-up door de laatste drie kleuren te gebruiken uit het Super Nudes Easy Eye Palette. De koele kleuren zijn perfect voor een avond look. Om de oog look af te maken gebruikt ze de Push Up Lashes Mascara. De Super Nudes collectie telt vier lipstick kleuren, waarbij de Super Fabulous Lipstick Laura’s keuze is voor de avond.

4 van 5 artikelen gezien