Welk parfum past bij mij?
Cosmetica
26
JAN '22

Welk parfum past bij mij?

We maken elke dag nieuwe herinneringen en geuren zijn daar onlosmakelijk aan verbonden. Van bloemig en houtachtig tot oriëntaals, kruidig en fris: laat je verwonderen door betoverende geuren van de mooiste merken en ontdek welke parfum het best bij jou past.

placeholder
Geschreven door
PhoebeContent Creator Beauty

Bloemige parfums

Bloemige geuren worden dikwijls als het meest vrouwelijke type parfum gezien. Het zijn de wat meer zoete en poederige geuren die sterk geassocieerd worden met verleiding, romantiek en passie. Denk aan Delina van Parfums de Marly, een subtiele maar mysterieueze geur. Verwen jezelf met een bloemige geur, of geef deze geur cadeau aan je geliefde.

4 van 8 artikelen gezien


Frisse parfums (en fruitig)

Fris en fruitige parfums staan er om bekend zich snel te verspreiden naar je omgeving. Denk aan Sunny Side Up van Juliette has a gun, Sintra van Memo Paris, of À la Rose van Maison Francis Kurkdjian. Heerlijk licht en absoluut verslavend.

4 van 8 artikelen gezien


Oriëntaalse parfums (en kruidig)

Oriëntaalse parfums komen overeen met kruidige parfums. Oriëntaalse geuren zijn sensuele, zwaardere melanges van orientaalse harsen, weelderige bloemen, vanille en musk. Wanneer je van warme geuren houdt met een sensueel karakter is dit helemaal jouw geurtype. Onze favorieten zijn Angels' Share van Kilian, Wild Vanilla Orchid van Floral Street en Encens Mythique van Guerlain.

4 van 8 artikelen gezien


Houtachtige parfums

Houd je meer unisex geuren? Dan is een houtachtige geur wellicht wat voor jou. Deze parfums zijn warm, puur, mysterieus en verrijkt met ingrediënten als sandelhout, cederhout en musk. Probeer eens Another 13 van Le Labo als je een houtachtig parfum zoekt.

4 van 8 artikelen gezien


Extra advies over parfums

  • Spuit het parfum op verschillende tijdstippen op. Het verschil in lichaamstemperatuur heeft namelijk effect op de geur.
  • Shop een geur als je honger hebt, dan is je ruikorgaan op zijn scherpst
  • Loop door het parfum heen, in plaats van de geur op je lichaam te spuiten
  • Voor als je het nog niet wist; niet wrijven! Daar gaat de geur anders van ruiken.
  • Wissel van geuren om je hersenen te blijven prikkelen en je geur(en) te blijven ruiken
  • Ben je er nog niet uit welke geur je wilt? Bekijk de Top 10 damesgeuren of ontdek ons gehele aanbod damesgeuren en zoek rustig even verder