5x de mooiste cadeaus om nu bij de Bijenkorf te personaliseren
Cadeaus
18
NOV '21

Deze cadeaus kun je nu personaliseren bij de Bijenkorf

Een cadeau dat menig hart sneller laat kloppen, is er één die gepersonaliseerd is. Een aantal van onze topmerken biedt nu dan ook exclusief bijzondere personalisatieservices aan. Van een sieraad dat voorzien is van een boodschap van je geliefde tot een paar warme sokken met je initialen en zelfs giftboxen met champagne; ontdek de personalisatieservices die nu in de winkel en online beschikbaar zijn bij de Bijenkorf.

placeholder
Geschreven door
Zoé Content Creator

Bekijk de actuele openingstijden

Voorkom last-minute cadeaustress door op tijd naar de winkels te komen, of maak een afspraak. Bekijk hier de actuele openingstijden en de druktemeters van de Bijenkorf Amsterdam, de Bijenkorf Amstelveen, de Bijenkorf Eindhoven, de Bijenkorf Den Haag, de Bijenkorf Maastricht, de Bijenkorf Rotterdam, de Bijenkorf Utrecht, zodat je genoeg tijd hebt om al het moois in de winkels te bewonderen. Vergeet je cadeaus ook niet feestelijk te laten inpakken, zodat er straks echt iets moois onder de boom ligt.

Limited edition giftbox van Moët & Chandon

Geef je eigen persoonlijke touch aan de limited edition geschenkverpakking van Moët & Chandon. Deze zijn exclusief online bij de Bijenkorf te personaliseren. In de giftbox zit een fles van 75cl Moët & Chandon Impérial brut of Impérial rosé. Wil je meer te weten komen over verschillende champagnes? Wij leggen fijntjes uit welke champagne bij jou past. Santé!

Begin met personaliseren

Ontdek Moët & Chandon

4 van 12 artikelen gezien


" In bubbels zit een gevoel van vreugde en niemand weet dit beter dan Moët & Chandon"

Gratis sieraden en horloges graveren

Een bijzonder sieraad is altijd een goed idee en door het te personaliseren, wordt het een extra speciaal en uniek bezit met een hoge emotionele waarde. De Bijenkorf nodigt je uit om de sieraden en horloges die in één van onze winkels zijn gekocht, gratis te laten graveren met een bijzondere boodschap, je naam of je initialen. Zo kun je dit unieke bezit voor altijd dicht bij je hart dragen. Bekijk hier meteen de sieradentrends van 2021.

Begin met personaliseren

Net binnen

4 van 12 artikelen gezien


Warm en stijlvol de winter door

Een cadeau dat altijd goed is: een paar warme sokken! Leg jij tijdens Kerstmis ook minstens één paar sokken voor iemand onder de boom? Om dit cadeau extra bijzonder te maken, opent Falke dit feestseizoen een pop-up bij de Bijenkorf waar je jouw warme sokken kunt personaliseren. Dit is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Bekijk de beschikbare data

Net binnen

4 van 12 artikelen gezien


House of Rituals: exclusief bij de Bijenkorf

Duik in de magische wereld van Rituals en ontdek nieuwe premium collecties en exclusieve huisgeuren, speciaal ontwikkeld om jouw leven te verrijken. Zo pakt The Mansion Collection dit jaar uit met onder andere luxe geurkaarsen en geurstokjes; hét ultieme kerstcadeau als je het ons vraagt. Ook The Signature Collection geeft het interieur een stijlvolle boost en hierbij is het zelfs mogelijk om jouw eigen premium geurervaring te realiseren. Ontdek de volledige nieuwe collectie van Rituals online of in onze winkels, waar je op 3 en 4 december je aankoop kunt laten personaliseren.

Geef een persoonlijke touch aan jouw Secrid-items

Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Tijd voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die je geld en je privacy beschermt op een uiterst stijlvolle manier. Het merk Secrid ontwerpt pasjeshouders, waarmee je geld en privacy op een stijlvolle manier wordt beschermt. Bij de Bijenkorf vind je de pasjeshouders van Secrid in verschillende kleuren én je kunt ze nu ook laten personaliseren.

Ontdek Secrid

4 van 12 artikelen gezien


Dé eyecatcher onder de kerstboom: Veuve Clicquot

De fleurige giftbox van Veuve Clicquot is een ware eyecatcher onder iedere kerstboom. Om een gedeelde herinnering op te roepen of gewoon te laten zien hoeveel je om iemand geeft, voeg je een speciale boodschap toe op de voorkant van de Tape. Laat je hier inspireren door nog meer luxe cadeaus voor de feestdagen.

Begin met personaliseren

Ontdek Veuve Clicquot

4 van 12 artikelen gezien