Cartier jewelry
Mode & Cadeaus
31
JAN '23

Cartier juwelen om verliefd op te worden

Er zijn weinig weelderigere manieren om je liefdesrelatie te bekronen op Valentijnsdag dan met een juweel van het Franse Cartier. Deze prachtige kleinoden uit onder andere de nieuwe Tank Française collectie laten het hart van je geliefde nog sneller kloppen en koesteren jullie connectie eeuwig.

Geschreven door
AnoukContent Creator Mode

De nieuwe Tank Française collectie

Voor wie op zoek is naar meer dan een sieraad, is er een van 's werelds meest gewaardeerde luxe huizen: Cartier. In de nieuwste campagne schitteren filmsterren met Tank Française om hun pols; het ontwerp dat in 1996 voor het eerst op de markt kwam en nu opnieuw is gelanceerd. De parallelle brancards zijn een gevestigd kenmerk van het Tank-horloge en laten menig hart sneller kloppen.

Het herontworpen Tank Française

4 van 5 artikelen gezien


Een iconische liefdescollectie

Cartier wakkert kriebels aan met zowel iconische designs als een diepere betekenis. Zo geeft de luxueuze Love-collectie een ode aan liefde die alle regels overstijgt. In het bijzonder blijft de Cartier Love armband uit de jaren '70 - enkel te openen met de bijbehorende schroevendraaier - ieder hart raken. Een waar eerbetoon aan gepassioneerde liefde en een bijzondere vertaling van Valentijnsdag.

De liefde hangt om je pols

4 van 12 artikelen gezien


Liefde in een giftbox

Elke Cartier-collectie wordt gehuld in een rode box om jouw Valentijn te verrassen en de tedere belofte van liefdevolle verbondenheid te omarmen. Naast het Cartier Tank Française horloge en de Cartier Love-armband, vind je precisie en vakmanschap in horloges als Santos de Cartier en uitzonderlijke armbanden zoals het radicale Juste un Clou; gemaakt van een eenvoudige spijker. Stuk voor stuk ontwerpen die het meest kunstzinnige in je naar boven halen.

In de geprezen Cartier box

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer